Gymnasie

Alltså det är ett år kvar tills det är dags att välja gymnasie för min del, eller ja mindre än ett år. Och jag blir galen. Jag vill veta så mycket om det NU!


Trodde jag även skulle slippa förkylningen nog för detta åt men icke sa nicke.
Nu är den här IGEN! Jag blir galen och jag som ska ha hit Anja imorgon, hur ska detta gå?
Det återstår att se.....

Puss<3

-Louise saknar dig!

Sminkkurs

Ja imorgon e det äntligen dags att få gå på en gratis sminkkurs på Make Up Store=) Fick ett prasentkort av mamma och pappa när syrran fyllde år, lyx =) Tro nu inte jag är en bortskämd unge men när min födelsedag sist inföll bfann vi oss nere i Bulgarien och jag fick inte så mycket då. Eller det är inte vad det handlar om men aja de tyckte jag kunde få ett ialla fall. Så nu får jag en gratis sminklektion samt välja produkter för 495 kronor=)

Konfirmation, varför valde jag ens att göra det? Ångrar mig så i efterhand men nu ör det inte långt kvar.
Idag var faktiskt mötet roligt för en gångs skull. Och då menar jag itne när vi var i kyrkan utan i
församlingsgården. Men nån av ni som läser, har ni eller ska ni till att konfimera er vad tycker ni i så fall?

image15

nej nu ska jag a och göra lite läxor innan jag tittar på gårdagens avsnitt av Anna Phil=)
Puss Hej<3

Louise jag längtar redan till imorgon<3

Orkar inte....

...ibland kommer man till den punkten man bara inte orkar mer. Jag har nog fn nått den. Börjar grina för ingenting men det är för mycket allt det skolarbetet jag har att ta igen sen jag låg på sjukhuset*suck* Aja det är inget jag tänker sitta och klaga på här ialla fall...

Fick i alla fall en glad överrakning när grannen som stängt sin klädaffär hon hde kom med kassar fyllda av kläder från det danska märket PAS. Hon hade plockat ut de minsta storlekarna så de mesta kunde man ha, lite för stort det spelar ju ingen större roll eller hur?

Sen är det Anna Phil från början ikväll på tv4+ funderar på att börja banda alla avsnitt så har jag dem.
Konfirmation är det imorgon åå. *tröck* men men. Måste bara få in trosbekännelsen eller va fn det var i huvudet så CIAO!

-Louise mitt allt<3

Jag älskar...

image14

Finns det något bättre att titta på än Anna Phil på Tv4?
Är helt tokig i serien, vill bara se mer. Tror till och med jag fått en ny favoritserie. Intressant för er att veta eller hur=P
Men språket och skådespelarna och spänningen och ja...allt tillsammans blir så bra!
Säg någonting som är dåligt med Danmark och deras charmiga danskar;)


Jag hoppas alla ni där ute tände ett ljus för Engla 10 år som blev mördad förra veckan klockan 21,00. Hade jag hittat tändstickorna hade jag gjort det men nu blev det som det blev men mina tankar fanns hos henne och hennes familj och ett litet ljus brann sakta i mitt huvud. Det är så hemskt att man mår illa! HUr kunde han göra något så fruktansvärt?

Ledig Imorgon Jippi!

Puss<3

Hur fan kan man?

Ja hur fan kan man. Jag svär men jag bryr mig knappast. Hon var 10 år. 10 ÅR!
Okej som de flesta säkert vet har den 42-åriga lastbilschaffisen som varit misstänkt för mordet på Engla erkänt
och man har hittat kroppen. Men jag fattar inte? Hur kan man göra något sådant. I ärlighet kan jag lova er att mina tårar rann ner för kinderna när jag läste det. Jag kan bara inte förstå. Hur kunde hon falla offer? Hur, det knaske vi aldrig får reda på men jag skulle bra gärna vija veta.

Och för att inte tala om pedofiler. okej nu kanske det inte har med detta att göra men vad vet vi vad han har gjort mot denna oskyldiga människa. Fyfan vad illmående jag blir.

Och tänk på hennes familj? Kan inte tänka mig om någon närstående blev mördad......

image13

Jag mår bara illa vad jag tönker på det som hänt. Jag bor 3 mil ifrån där hon bodde. Det finns ingenting som säger att det lika gärna kunna skett här att han nästan slumpartat valt offer. JAg mår illa, vill inte veta mer.......

Ojojoj då.....

....5082 steg än så länge. Det är inte illa det om man tänker på att jaghar legat på latsidan idag. Visserligen är inte kvällen slut ännu så ett par hundra till lär det väl hinna bli=) Då är jag lycklig i alla fall. OKej visst ha jag gått en promenad men den var inte lång den.
image12

Visserligen är jag jätteglad att klädet blivit för stora och inte för små som alltid skedde förut. Att jag tagit tag i det för att skaffa mig själv ett hälsosammare liv och för att kunna må bättre. Och det gör jag men jag har insett nu i efterhand att det kanske blev för många kilon på en gång. Jag har börjat "lossa" så mycket hår och mina naglar bara skär sig och det är ju ett tecken och visst kan man ta nå tabletter men jag och tabletter? Det är en historia för sig själv....

Aja man ska ju inte klaga nu är det redan gjort eller hur=)

Louise jag saknar dig enormt<3

Puss<3

Vill ut och gå

Vill ut och gå. Vill ut och röra på mig det var ett tag sedan. Haha, jag och Louise (ängeln i mitt liv) som lovade oss själv att gymma en timme om dagen när vi var i Stockholm. Det lyckades vi jättebra med;P så länge inte lite promenader i sjukhusets korridorer räknas,haha:P

Louise är Ängeln i mitt liv och utan henne skulle livet inte var värt att leva.(visst är jag en riktig fjortis nu va*not*)
Men det är sant. Utan henne blir inte skolan rolig utan dagen går bara trögt fram och man känner sig ensam. Och ni ska veta vilken ängel hon var i Stockholm, när jag som är så spruträdd blev stucken gång på gång på gång. Hon höll min hand och as att allt skulle bli bra när jag hade som ondast.  Och hur hon satt och läste sagor för mig medans jag var hög på¨morfin allt för att jag skulle må bra. Eller hur hon försöktre *host host* hålla sig för skratt när dansken lyssnade på mina lungor, haha!
Louise jag älskar dig över allt annat och du är den bästa vän jag haft och någonsin kommer få!
              Jag vill inte bråka med dig mitt hjärta  går i tusen bitar men det fixar sig alltid, eller hur. Det är ju vi!                                       Louise och Josefine4-ever<3

image11

Sommarkläder

Är det fler än jag som bara tittar efter sommarkläder? Blir helt galen på mig själv, jag menar det är April och det snöade för någon dag sedan så är det någon sommar att se fram emot?
Har i alla fall hittat lite kläder som jag helt enkelt måste ha.




Okej inte världens bästa bilder men ändå. Kläderna är från Ellos och de kostar inte skjortan så vi får väl se men som sagt är det Ge-Kås som gäller här först. De brukar ha så mycket otrloigt fina kläder till så billig peng.
Haha, tänk när vi var där för nått år sedan hade min syster köpt ett skärp/bälte på JC för 200 kr och mamma hade frågat henne om hon inte skulle vänta tills vi kom ner till Ge-Kås utifall de hade något liknande men nej hon skulle ha just det där skärpet/bältet. Och vad hittar vi när vi kommer ner. Jo exakt och då menar jag exakt likadant skärp för 29 kr ni kan ju gissa vilket humör hon blev på=P



Ja det var väl allt för mig. Puss<3







Engla

En fråga jag fått från mångasläktingar och kompisar som inte bor här nära med mig är frågor om den försvunna flickan Engla. OCh visst är det hemskt, man blir ju mörkrädd. Visserligen bor jag 2-2,5 mil därifrån det hände men det är ändå läskigt. Hoppas de hittar henne snart. Det är alltid tragiskt när någon försvinner och speciellt en 10 årig flicka. (Skänk en tanke<3)

Idag blev jag av med stygnen skönt men ändå obehagligt. Hoppas det inte blir ärr bara för det är mitt på magen och jag vill inte helst gå runt i bikini med fyra ärr lite varstans.

Det var alt för mig, nu!

Puss<3

"Men jag är ju tjej..."

" So you think you can dance" underhöll mig inte tillräckligt för att jag skulle sitta en timma framför det så det blev zappning mellan Tv:3`s Lyxfällan och SYTYCD.

Lillbrosan var ner på rummet för att hälsa på, eller ja rättare sagt stöka lite då han fick tag på min deoderant.
A:"Josse, vad är det här?"
J:Det är deoderant, men låt den vara Anton
A: Ska man ha den här? (Han sätter den under armen)
J: Aaa det ska man men den är för tjejer Anton
A: *suck* Men Josse, jag är Ju en tjej

Hmm... vad ska detta betyda?Visst han är min lillebror och jag älskar han oavsett men jag menar han är bara 3år ju!
Han växer helt enkelt upp med för många tjer omkring sig, får nog dra med honom till lekapeken imon och spana efter några små 3 åringar, dock pojkar som han kan umgås med:P Visserligen leker han med bilar och så men ändå "...jag är ju en tjej"

Puss<3

image8

Hur kunde jag glömma?

Hur kunde jag glömma att "so you think you can dance sacandinavia" börjar ikväll.
Vilket land vill NI ska vinna då? Inte vilken person utan vilket land om man säger så? Såklart hejar man på Danmark, bästa landet=P=P

image7 Nog är dansken snyggast elr?

Puss<3

(erkänner att jag skriver detta under programmet:/)


Torsdagkväll

Är det någon mer än jag som älskar torsdagskvällar? Jag menar det är kvällen innan helg och TV programmen är bland de bästa.
Ha det roliga med denna nya blogg är att redan första dagen var de fler läsaren än det någonsin var på den förra.
Dagen har gått segt har mest settat och (ärligt nu) bölat igenom ett par vanliga sånger som betyder mest förmig. JAg menar herregud det är bara sånger men de betyder så mycket. Speciellt Bob Sinclar`s Love Generation, Jessica vet vad jag menar;P

Nej nu ska jag försöka, så plågefritt krypa ner i sängen och titta på den danska dokumentärserien Unga Mödrar Innan det är dags för Sjukhuset

Puss<3

Midsommar!

Haha, har redan satt ihop önske outfiten til midsommar! Är det någon mer än jag som tycker denna dag är bland den bästa på hela året?
Jag menar vad är härligare än att grilla och äta färska jordgubbar med vaniljglass medans solen värmer och fixar till lite solbränna? Och ringdans, jag erkänner spelar ingen roll att jag är 14 år gammal utan dansar alltid med
det är ju de det går ut på eller? Åhh jag längtar!
image6
Och skorna såg väldigt sköna och "bra" ut. Men vi får se. Först är det ju Ge-Kås som gäller:)

Nej men vi får se. Ska prata med mamma, det är lika bra och beställa i tid innan det tar slut eller hur?
Bara 72 dagar kvar=)

Var bara "tvungen" att skriva detta när jag såg denna undebara nyhet=)

Aftonbladet

image3


Satt och läste tidningen för en stund sedan och tittade in på Kropp & Hälsa delen. Då har de satt ut en annons att de vill att man mejlar in om man drabbats av gallsten i yngre år, 45år. JAg är nu 14 och oprerade ju bort den för en vecka sedan bara så jag funderar på att skriva, men vad ska ja skriva? Det är ju det som är det svåra! HJÄLP!




Bild: Aftonbladet

Om mig

Tänkte faktiskt tråka ut er med en lista om vem jag är, har inget bättre för mig...

Namn: Sandra Josefine Gabrielsson
Tilltalesnamn: Josse eller Jossan
Födelsedag: 10 Augusti
Hemstad: Gustafs om det ens räknas till att vara en "stad"
Ögonfärg: Klarblåa
Hårfärg: Brunt med ljusare slingor i
Längd: 168,5 cm
Höger/Vänsterhänt: Högerhänt
Värsta vana: Jag svär på tok för mycket
Stjärntecken: Lejon
Sko storlek: 38/39
Skor idag: ?
Skilda föräldrar: Nej
Svaghet: Många det...
Rädslor: Bli mördad, utnyttjad och sårad
Första jag tänker på när jag vaknar: "Jag hinner 5 minuter till"
Läggtider: Det vill ni inte veta!=P
Bästa minne från 2007: Bulgarien resan i Augusti

Favoriter:

Färg: Turkos
Mat: Sallad & Tacos
Sport: Långa promenader ( om detta ens räknas till sport)
Djur: Kaninen Kerstin
Glass: Ben & Jerry Cookie Dough
Godis: ----Kommer inte ihåg
Affär: H&M
Helgdag: Midsommar
Årstid: Sommar
RAdiostation: Rix FM
Parfym: Paris Hiltons "CanCan"

Vänner och Livet:

Vill jag bli när jag blir stor: Sjuksköterska/läkare eller reseledare
Hur vill du dö: HUR???
Vem av mina vänner är mest lik mig: Louise<3
Vem är högljudast: Ella!<3
Vem får dig mest att skratta: Jadu...
Vem har du känt längst: Emma<3
Vem är blygast: Svårt....
När grät du senast: Igår
Bästa känslan: Lycka och Kärlek/förelskelse
Värsta: Sårad/Sorg
Vill jag bo i framtiden: Haha Danmark! Nejdå men Borlänge kanske...

Har du någonsin varit?:

Varit kär: aaa
Blvit dissad: Jag är osäker:/
Rymt hemifrån: Nej
Skolkat: Nej
Sovit utomhus: Man har väl tältat:P
Gråtit i skolan: haha räknas idrotten? Ja!
Spytt i skolan: Som tur Nej, spyr typ aldrig
Velat bli modell: Nej faktiskt inte
Varit full: NEJ!
Ätit Sushi: Nej
Snattat: NEJ!

Jag:

Svär: För ofta
Sjunger bra: Vad vet jag =P
Dushar dagligen: Oftast
Kommer överens med mina föräldrar: Ja/nej
För dagbok: Det händer

This or That:

Pepsi(max)/Cola: Pepsi Max
McDonalds/BurgerKing: Mcdonalds
Singel eller gruppdejt: Singel
Choklad/Vanilj: Choklad
Jordgubbar/Blåbär: Jordgubbar
Kött/ Fisk: Kött
Tv/Film: Båda
Gitarr/Trummor: Gitarr
Adidas/Nike: Nike
Kakor/Paj: Paj

Liten inblick kanske det blir på hur jag är som person vad vet jag=P

Sen ska ni få ett smakprov på världens underbaraste låt!



Då börjar vi om

Ja då börjar vi om då. Det blir en nystart. Jag vill och ska skriva om det som intresserar mig och det som händer i mitt liv. Dock inte en "dagbok" med utskrifter som " idag gick jag upp klockan halv sju och åt frukost..." om ni förstår.

Men vem är jag då?
Jo jag är en blyg men glad tjej från Säter, eller ja närmare bestämt Gustafs. Jag bor om med mina föräldrar och syskon i en villa. Jag har få vänner men de jag har är vänner som varar för livet (kan man hoppas). Är väldigt intresserad i film och litratur, gillar även själv att skriva mycket.

Bloggen kommer även flitigt användas till att skriva om hur vägen till att leva ett hälsosamt liv går för min del=P jag hoppas verkligen jag lyckas men man vet aldrig.

Det var allt för mig i denna stund, på återseende!

RSS 2.0