Veckans Låt (Vecka 26)

En låt som får mig att minnas så mycket. bra och dåligt. Louise jag älskar dig<3
Orkar inte mer...orkar kanppt inte andas...varför ska det alltid hända?

Vad vill jag bli?

  VS 

Vad är det jag vill göra av mitt liv? Vad vill jag bli? Det är ett år kvar. Eller nej inte det heller för om ett år då är det avgjort. Då är mina betyg satta valen gjorda och svaren komna. Men jag vet ta me F*N inte vad jag vill bli! Vill jag satsa och bli läkare eller vill jag som tidigare drömmar bli smbulnassjukvådare?


Oh gott folk gissa vem man mötte på stan idag...Självaste Amanda Jensen...Hon hade varit för någon "inskrivning" på någon resturang för Peace and love och när vi åker förbi henne ser man på en gång det är hon!

WOW! (för mig dock)

Tror jag kommer sluta blogga faktiskt...tråkigt men sant=(

Kram
  

Ett par dojjor och 600 spänn fattigare + en hel del mer....
Peace and Love drives me crazy, kul för er som ska och titta eller befinner er där nu men för oss andra som då inte är intresserade. För oss är det bara irreterande med allt folk som är "ivägen" för oss i köerna på vårat "älskade" kupolen. Ni som tar upp våra soffor för att ligga där och slappa för att ni inte kunnat sova. Och ni som gör att bussarna går helt fel och att det inte går att gå ens på vissa gator....det är inte erat fel...jag vill också vara en av er....


Ja då var man hemkommen från en shoppingtur som kändes som den aldrig skulle ta slut...
Visserligen behövdes den men ändå...Var ute efter att hitta ett par skor sagt och gjort. Men med mina fötter är det inte så enkelt. Jag undrar hur många gånger jag provat skor och gett upp hoppet efter att jag (typ) inte kunnat ha ett enda par i affären. Det första typ "killen" sa när han skulle hjälpa mig var  " Jag förstår att du har haft problem att hitta skor tjejen.."
Nej det är inte så enkelt..när ens "läkare" säger att man ska leta efter en joggingsko med breda sulor ja och hur många sådana finns det? Inte ett enda par och det var som han sa, om man har "platta" fötter ska man ju inte ha stora sulor utan stabila skor som "bygger" upp foten istället...

Fick i alla fall den hjälp jag behövde...slutade med ett par dojjor som kostade 1100 spänn men mamma sa det som jag...att slippa smärtorna har ingen summa¨..
.


MEn de var på res...jippie! Endast 600 spänn=)

Sen passade jag på att reafynda lite till, på Wear IT...Ett boxarlinnetunika vill jag kalla det och en svart tunika (likadan som på midsommarfotona men i svart) Endast 149...skulle inte ens täcka kostnadena av ett plagg av de två...


                                                                         

Fick en komentar igår om att jag var en av Moncans favorit läsare och det tycker jag va så roligt att få höra. Utav att endast läsa Moncans blogg så fattar man vilken stark tjej hon är...Älskar hennes sätt att blogga...JAg älskar bloggen enklare sagt och Moncan som eprson...säger vad hon tycker, en människas bästa egenskap=)

Nej nu blire sängen!

Kram på ere alla underbara läsare=) Och Lina Lycka till i Spanien ni kommer slå dem som ingenting när de har dig i laget"´! ^^

Lite senare än vanligt....Veckans Låt (vecka 25)

Tror jag kör veckans låt varje Söndag, det är ju då veckan nått sin sista dag och jag kan se vem som varit den verkliga favoriten=)

Veckans låt ingen mindre än.....Johnny Deluxe`s låt Drenge som mig lyssna och njut till detta underbar Danska Band...


 


Du lever i sus og dus.
Du har en fancy bil,
et tandpastasmil.
Bor i et jetset hus,
med vægge af guld
og juvel.
Drenge som mig,
der bliver forelsket
i piger som dig.
Er på dybt vand.
For du vil have guld,
jeg har kun charme.
Er der overhovedet håb
for mig og en pige som dig.

Jeg pudser din Jaguar,
kommer klor i din pool,
mens du spiller cool.
Jeg venter til dommedag
på dig.
Hvornår for du øjnene op.

Drenge som mig,
der bliver forelsket
i piger som dig er på dybt vand.
For du vil have guld,
jeg har kun charme.
Er der overhovedet håb
for mig og en pige som dig.
Sig mig lige en gang,
hvad tror du egentlig jeg er.
Jeg skal have store biler,
bling bling og blær.
Så sig mig hvorfor skulle jeg tage
en lille taber som dig
med en lille bitte snabel
HA det tænder ikke mig.
Det kan da godt være du har charme,
det kan da godt være du er sød.
Men jeg tænder kun på
magt og penge og på store brød.
Så hvorfor skulle jeg tage
en lille taber som dig.
Ja sig mig, hvorfor skulle jeg tage
en lille taber som dig.

Drenge som mig,
der bliver forelsket
i piger som dig er på dybt vand.
For du vil have guld,
jeg har kun charme.
Er der overhovedet håb

Drenge som mig,
der bliver forelsket
i piger som dig er på dybt vand.
For du vil have guld,
jeg har kun charme.
Er der overhovedet håb
for mig og en pige som dig.

Drenge som mig.
Piger som dig.
Lalalala

Og en pige som dig,
drenge som mig,
piger som dig.
Lalalala

Og en pige som dig,
som dig
som dig

Why I Wore Lipstick to My Mastectomy
Har ni missat den? Säg inte ja! Why I Wore Lipstick to My Mastectomy är en verklighetsbaserad film om Geralyn (alias) är en kvinna som har i princip allt man behöver för att vara lycklig. En man som avgudar henne för den hon är, socialt liv och ett jobb hon älskar. Men så kommer den där gästen som inte är så välkommen och slår sig bo i hennes ena bröst, bröstcancer. Hennes liv blir inte desamma, hon vill ju så mycket mer. Hon vill ju få barn, barnbarn och åldras med hennes man kommer hon någonsin kunna det? Men Gleryn kämpar, kämpar genom cellgifts behandlingarna som tär både på henne och hennes förhållande...Men hon hittar sin väg tillbaka, allt ordnar sig eller?

Mer tänker inte jag sig, ta er tid och titta på denna begripande berättelse tagen ur det verkliga livet. Låter ni bli går ni miste om något stort. Det är en berättelse som verkligen får en att se hur lyckligt lottad man är. Att pengar och saker inte är allt. Att en dag tar detta slut. Och detta kan ske snarare än man tror....ta vara på er själva och de som står er nära...det finns inget som säger att det skulle drabba er men det finns heller inget som säger att det inte skulle drabba er...och det mina vänner hoppas jag inte. Jag hoppas ingen av er underbara drabbas av detta, för det är det ingen som förtjänar...eller jo kanske Hitler eller Stalin men nu är det ju försent för det att hända =/

Lev var dag som det vorde den sista... något negativt med att vara sjuk, döds eller "vanligt" är att man då inser vilka som är ens riktiga vänner. Vilka det är värt att "ödsla" tid på och det är hemskt att det måste vara så....

Kram<33 Ta hand om er!

Jag kan erkänna...

Idag trivs jag med mig själv...Idag kan jag säga att jag mår bra, jag klara mig utan det...Idag kan jag kalla mig själv vacker och komma ur provhytten med ett leende på läpparna istället för en mascara som kladdar och lämnar svart ränder i ansiktet...idag kallar jag mig själv inte fet idag kallar jag mig vacker, jag duger som jag är...( Detta var jag för ett år sedan och jag kan lova er jag var ännu större vid jul då jag bestämde mig att nu fick det räcka...)

Jag drabbades av det som idag kallar en depression...En deprission som jag mådde så dåligt under, jag skar mig ville inte leva, det enda jag gjorde i princip var att ligga på mitt rum och titta på TV. Jag var expert på att trösta äta, mackor kakor dricka cola mm. Så häll det på i nästan ett halvår av mitt liv. Jag gick i sjunan och missade 3/4 av vårterminen.

Varför jag väljer att skriva om detta är för att jag vill berätta att man klarar av allt man vill, bara man bestämmer sig för det. Jag började en vecka innan jul på Cambridgekuren. Jag var inte ute efter att köra flera veckor i sträck utan ett par veckor bara för att komma igång. Och jag lcykades...i två dagar. Jag hade stöd och uppsikt av föräldrar och en konsulent som peppade mig och det var inga problem förutom att man varannan dag var tvungen att dricka som fibrer som man blandade i vattnen...detta blev som att dricka linfrön. OCh det jag kunde svälja det kom upp igen. Jag blev då så ledsen så ledsen men la av, det skulle gå på ett eller annat sätt.

Dagen innan julafton drabbades jag av mitt första gallstens anfall fast vi dock inte visste att det var det under denna tidpunkt. Jag hade inte ätit speciellt mycket onyttigt och något grymt ont i magen men mamma kom med orsaken att man kan ha "magknip" lite varstans i magen. Och jag uthärdade den timmen som detta anfall varade. Men jag bestämde mig för att ta det försiktigt resterande dagar för jag ville inte få "magknip" igen. Och det var när jag såg korten från julafton bestämde jag mig att så här ska det inte vara längre. Jag vill inte längre vara den "feta" i familjen och skämas var jag än går... Sagt och gjort. Jag gav mig själv nyårslöften om att:
* Inte äta godis
*Inte dricka dricka
* Äta en frukt om dagen
*Inte äta chips
* Göra så många situps och hantelövningar var dag vad vikten visade på...(säg att jag vägde X ena dagen då gjorde jag X antal...när jag gick ner till Y gjorde jag endast Y varje dag)

Och jag började genast. Med småövningar men med stora förändringar i kosten. 2 Januari var vi på McDonalds och åt...Istället för dricka tog jag ramlösa och istället för pomfritts tog jag minimorötter... Under kommande vecka märkte jag inte resultat och blev sur och bestämde mig för att "svälta" mig själv något jag verkligen ångrar att jag försökte. Det enda jag åt under en veckas tid var 12 apelsiner och drack X liter med Loka och jag kan lova er jag mådde inte bra. Efter en vecka sa mamma stopp och tvingade mig att äta...Det enda jag orkade var att ligga på soffan, jag kallsvettades, frös, började tappa hår och må illa. Och till och med jag insåg att så här kunde jag inte ha det. Jag började om från början och åt regelbundet började vara med på idrotten på skolan trots knä"skadan" och jag tappade 5 kilon på 2,5 vecka. Jag åt men inte mycket. Detta slutade med en avtuppning i oklädningsrummet efter idrotten men det är en historia för sig...
Jag var så stolt över mina 5 kilon!

Men så en fredag i slutet på Januari hade jag och en vän lite mysigt och bakade muffins och hade oss. Jag hade bestämt mig att unna mig detta efter en hel månad utan godsaker. Vi gjorde stora maffiga muffins och det blev pizza till kvällsmat, jag förtjänade det tyckte jag och åt med måttlig mängd... Men det skulle jag inte gjort. När klockan började närma sig midnatt fick jag sådant där "magknip" och gick upp till mamma. Bad henne massera mig på ryggen och prata med mig så jag kunde "lugna ner mig" (har väldigt lätt för att stressa upp mig när jag känner mig annorlunda) Jag tyckte smärtorna avtog och gick ner till mitt rum för att lägga mig men lika fort som de kom var de tillbaka och då bokstavligt skrek jag på mamma som kom ner och fortsatte massera och massera mig. Efter en timmes masserande och (liter) med tårar ville jag ut för nu fick jag inte luft kändes det som. Mamma kunde ju inte göra annat än att klä på sig och följa mig ut och hjälpte det? Nej! Jag rullade runt i slasken (sant) och bara skrek att jag inte orkade mera. Mamma satt i den där j****kön till sjukvårdsrådgivningen men kom aldrig fram så det blev ett besök på akuten.

Där "antog" de att de rörde sig om gallan då min mamma hade gallsten för då ca ett år sedan. Och ja la av med allt som hade med fett att göra. Jag vägde mig inte utan fortsatte bara och vara nyttig. Men på sportlovet var det dags igen för ett sjukhusbesök på Astrid Lindgrens Barnsjukhus efter ett anfall i Stockholm och då var jag tvungen att väga mig. Och vad jag skämdes. Jag skämdes så, skulle jag upp på vågen inför Louise (även om jag visste att hon inte "älskar" mig för vikten...att hon skulle fly när hon såg vad jag hamnat...) och en sjuksköterska? Men jag hade inget val eller hur? Och jag gjorde det...Trots smärtan log jag när jag såg att jag tappat yttligare 2 kilon!

Detta gjorde mig enormt peppad.

Anfallen fortsatte och likadant gjorde vikten som minskade för var vecka...
När jag fick gallsten fastställt var jag lyckligare än någonsin, de hade äntligen hittat felet...nu skulle kanske allt lösa sig?
Nej det krävdes en veckas av anfall varje dag och en akutoperation innan det löste sig.

Efter operationen började jag igen och gå och äta nyttigt och nu 6 månader senare minus 2 (4 månader) har jag tappat hela 15 kilo, 20 cm på magen och 15 cm runt midjan står jag här idag...lycklig och mår bra. Nu är inte mitt mål längre att se till att gå ner i vikt utan att hålla den och det gör jag men jag tappar samtidigt. Och jag ser fortfarande mig själv som samma person. Mina släktingar jag träffade på Jul träffade jag i maj senast och de kände inte igen mig. Dels hade jag färgat håret mm men de frågade mina föräldrar var Josse var fastän jag stod 10 meter bort och vinkade. Det är sådant som har fått mitt självförtroende stärkt! Orden jag får höra om hur vacker jag har blvit...jag är fortfarande samma människa fast i en mer "slimmad" verision. Visserligen vill jag än tappa ett par kilon men jag ser det inte längre som ett måste...=)

Jag är gärna den som stöttar andra nu! För jag har gått igenom ett helvete men ändå det bästa i mitt liv. Det tråkiga var nog att man har lättare att drabbas av gallsten om man går ner i vikt fort och får då dtörre besvär sa dom...jo tack tappade 10 kilon och anfallen blev värre..jo tack jag vet=) Ville ju gå ner i vikt för att undvika dem....Att berätta det här på bloggen där i snitt 15 personer läser varje dag är jobbigt men det känns bättre som jag avslutat ett kapitel av mitt liv och kan gå vidare och slippa tänka tillbaka på allt. Jag har blivit en helt ny människa känns det som. Så är ni en av de som ger upp och tror det inte funkar bara för ni inte klarar dessa påhittade dieter...ge inte upp hoppet gör inte som jag men jag är ett livslevande exempel på att det går med viljan...

Jag mådde på nytt dåligt för inte alls länge sedan och började skära mig och ville inte längre leva. Detta på grund av ett "bråk" "vänner" emellan men jag sa till mig själv att har jag klarat detta som var mitt livs stora uppdrag ja då skulle jag då fan klara detta och med stöd av lärare, underbara vänner och familj så tog jag mig igenom detta och idag ser jag mig själv som en glad tjej som äntligen kan fortsätta leva livet, en tjej som härdan efter inte tar åt mig skit av andra utan går min egen väg. En tjej som inte ställer sig på någons sida och kan bevisa hur stark hon verkligen är!Kramar till alla underbara människor där ute <33

Jag och en kompis hade en diskution...bara för utsidan ändras betyder inte deta att insidan förändras...Om en person tappar 10 kilo medan en annan går upp 10 kilo är de exakt samma personer men har "bytt" kroppsform precis som en klädstil...och inte ändras personens inre på grund av n klädstil??

Vad vill jag bli?

Var det bågon som orkade läsa det osammanhängande blogginlägget igår? Trodde inte det heller =p


Blev en tur runt i Gustafs igår kväll vid halv ett tiden...Louise och jag bestämde oss för att gå ut och gå och snacka om allt mellan himmel och jord...sånt som man har bästa vänner till...de lyssnar de förstår man lyssnar man förstår...en gråter den andre tröstar...den andre gråter man tröstar...

Promenaden blev längre än vi trodde och slutade klockan halv två hos min morbror...Både jag och Louise var nog övertrötta och måsse illa och när vi ändå passerade min morbros hus passade vi på och se om han var hemma för att få dricka ett varsit glas vatten och visst var han det och upper var han också...dock inte ensam utan med Anders (på tillfälligt besök från australien) vi knackade på och gav oss in för att säga hej..ett hej som varade i en en och en halv timme...men vi hade roligt fastän vi var trötta....Var roligt att sitta och prata med en "full" morbror och en Anders som var någorlunda klar i huvudet...Fick då höra att LEif skulle lägga in ett gott ord för mig när det gäller flytten och skolan i Uppsala=P *Hoppas*
Fastän jag plockae 7 olika sorters blommor blev det ingen "dröm" lycka....=/

Kram<3

Sommarstaden No:1

Aldrig har jag då haft så roligt när jag hamnade i min egen "sommarstad". Du gjorde resan Speciell, så mycket lustigt om inte även riligt hände....Kommer aldrig glömma...killen i kiosken...mötet på Ge-Kås...Misstaget...Bil Incidenten...
Åhh vad jag längtar tillbaka....

Denna sommar var det dags för mig att dra med en "polare" ner till stugan vi har i Halmstad sommarstaden no:1. Som jag skrev hade vi ca 500 m till hav, golfbana, spelhall och endast 1timmes bilresa till Ge-Kås... Tänkte sammanfatta hela "Historien" i Dagarna som gick=P

Torsdag Natt / Fredag


(Detta var ca klockan Halv 4 på morgonkvisten och Louise och Mathilda höll sig vakna genom att ha en typ av allsång...allsång bestod då endast av skratt...=P)

Bilresan ner gick perfekt...förutom den j*vla GPS:en som helantiden tyckte vi skulle göra en U-sväng....hallå en U-sväng på 120 väg ? =O

Vi startade vid halv tre på morgonen och var nere vid Ge-Kås ca halv nio. VAr inte så mycket folk så vi tog det lungt och sträckte på benen, åt frukost i Lugn och Ro hämtade kundvagnar och begav oss sedan in i paradiset...=)

Louise och jag begav oss ganska snart till klädavdelningen där vi spenderade mest tid tror jag. Efter två timmar satte vi oss ner i ett av de två fiken för att dricka lite och samla krafter (hade inte sovit så mkt den natten...) Vi började diskutera hur roligt det vore om man stötte på någon man kände som bor i ens hemmstad mm och vem kommer inte precis gående framför oss då? Jo våran Konfirmationledare. Tror han blev lika förvånade och full i skratt som vi men det lät så roligt...först Louise komentar och sedan går han där helt plötsligt....

Vi shoppade då tills både ork och pengarna var slut....=P

Klockan han bli närmare halv tre innan vi lämnade paradiset och begav oss till en resturang för att få en bit mat i magen...

Klockan närmade sig 5 när vi anlände till stugan och mamma ville vila en stund då hon kört de dryga 55 mil och inte sovit speciellt mkt på natten så vi visade Louise runt lite och tog med henne till Golfbanan och Spelhallen för ett "parti" minigolf som tjugo minuter senare visade sig vara ett misstag då det började spöregna....Men men vi sprang och då menar jag sprang in i spelhallen och spelade en omgång biljard och väntade på att mamma fick komma med bilen och hämta oss. 

Kan väl inte säga att det ännu var säsong för folk att vara nere vid minigolfen så vi var de enda Jag, Louise och Min syrra. Det som fick oss att skratta åt det hela var killarna som var där. 4 utländska killar som hela tiden och då menar jag hela tiden...de gick förbi flörtade höjde ögonbrynen mm.

Mamma kom till slut och hämtade oss och vi åkte och handlade det nödvändigaste (dock mat denna gång =P)...Vi insesterade på att hyra film och sagt och gjort...Hyrde tre filmer och vilka stöter vi på vid "Hemmakväll" som det nuförtiden heter? Jo de två av de äckligaste killarna vid minigolfen...De stannade bilen ropade hej och vinka in oss i bilen...Men tro nu inte vi var så dumma och gick på det....

Lördag

Vädret kan ju som sagt ändras väldigt väldigt fort nere vid havet....ena stunden sol andra stunden regn...

Lördagen började vi med att gå och spela lite minigolf jag och Louise...Kan ju itne påstå att det gick speciellt bra...Lousie vann, Grattis!
När vi skulle till och gå därifrån så satte sig Louise ner och klagade på hur trött hon var i benen..jag skrattade lite smått och fortsatte gå då hon ropade " Jossan får jag en puss så går vi då!" Och jag menar visst kan man pussas för man är vänner eller hur! Det avr ju bara det att det fanns en underbart snygg kille som arbetade i kiosken vilket var en av dem som flörtade otroligt mkt dagen innan...när han fick höra att Louise sa Puss så tittade han snabbt ut genom "fönstret" och jag gav henne en puss. Han flinade som F*N och Louise sa när vi gick därifrån..."Josse ta mig på rumpan så tror han säkert att vi är ihop..." Jag tvekade men då tog Louise saken i egna händer och skämtade till det lite...Och sagt och gjort han såg helt häpen ut när vi sedan tittade tillbaka på han innan vi gick vidare hemmåt...

 

Precis när vi kommit hem tog vi en promenad till Maxi för att klaga på vindruvorna jag köpt dagen innan då de var mögliga....

När vi kom hem var det dags för ett dopp i havet...Louises premiär och det var inte kallt kan jag påstå men det var jobbigt då Louise var något grymt för det hon kallade magneter=)

Tillbringade kvällen hemma hos mammas faster som vi firade för hennes kommande 80-årsdag....

Söndag

Dagen för att åka hem var kommen men vi var ju tvugna att spela en sista omgång minigolf så det första vi gjorde efter vi klätt oss var att små springa ner till minigolfen...SKämdes lite när vi kom dit och såg att Ûbersöta killen var där...men han bara log och skrattade ^^

När vi kom hem väntade den tråkiga uppgiften att städa och packa bilen... sagt och gjort...det var ju bara det att vi är tydligen att packa bilen för tungt så ungefär vid halv sex var vi på väg hem trodde vi ja...pyttsan var väl bara att stå och försöka packa det någorlunda bra så vi var inte därifrn förrän 8 ungefär... Sist vi var där pajade bilen dagen innan vi skulle hem och då skulle vi till bulgarien en dag efter...

I alla fall så hade vi otroligt roligt på hem med sms:ande och sjungande...lekar som killevippen mm=)

Var hemma ungefär klockan halv 4 på morgonen...och var man trött? Knappast! Så jag kom hem packade upp grejerna jag köpt....kikade på tv:n satt vid datorn mm....Louise du gjorde dennaresa underbar...tack älsklingen min!!!


(Bilder från hemresan=) )

 
( Allt köpt från Ge-Kås:
Scrapbooking bokstäver 8 kr
Scrapbooking sett "Family"25 kr
Scrapbooking papper mönstrade 20 kr
Scrapbooking papper enfärgade 20 kr
Svartvita stickers 3 kr
Scrapbooking sett "Holiday" 25 kr
HAndgjorda band 10 kr/st
Lim avsett för srapbooking 10 kr)( Allt köpt på Ge-Kås:
Ansiktsmasker 8kr/st
Nagelborste 3 kr
Snoddar 6 kr
Pads 6 kr
Hårfärgningspensel 5 kr
Hårfärg 69 kr
Venus Breze 70kr)( Allt köpt på Ge-Kås

Uggeltröja 99kr
Gul tröja med tryck 79 kr
BAdshorts 20 kr
Baggy Jeans "Filippa Mossi" 119 kr
Stickad kofta 99kr

Samt (ej med på bild):
4 st Bh:ar À 49 kr st
7 par trosor á 14 kr st)Underbar väska 90 kr Plånbok 20 kr

Kram<3

-världenssämsta låt Ellá Ellá


Kram<3

Midsommar!

Jag älskar midsommar!

Nu har äntligen de där 72 dagarna gått sedan jag skrev Midsommaren sist...
Dagen har varit super.... Grillat har vi gjort och jordgubbarna är kvar än=)
Ringdans blev det ingen i år, hmm ska jag syra eller ska jag låtsas som ingeting =/ Men det är ju det Midsommaren går ut på eller hur? Vem vet...klockan är ännu inte mycket kanske man ska fixa sin egen majstång och dra med Underbara Louise ut på en sväng =P

Har varit och plockat blommor så jag kan drömma om en underbar prins i nat...hmm vem kan det vara? =P

Tog lite kort som ska läggas upp här....Min Midsommar "Outfit"

Vita "piratbyxor" ( Ica Maxi  149 kr)
Rosa Tunika         ( Wear It 199 kr)
LjusRosa Kofta    ( Gina Tricot 99kr)
Cremefärgade ballerina ( Skohuset 249 kr)
Mintgrönt Armband         (Bulgarien 15 kr)
Svart Bälte                        ( Ge-Kås 40 kr)
Fjärilformat halsband    ( Ur och Penn 79 kr)
Louises Midsommar "outfit"

Jeansshorts (Ge-Kås 99kr)
Persikafärgadtröja med tryck ( Ge-Kås 19,90 kr)
Svart stickad kofta (Ge-Kås 99kr)
Svarta textilskor    ( Ica Maxi 79kr)
Svart "Bag"            (Ge-Kås 89 Kr)
Antons Midsommar "Outfit"

Rutig färgglad skjorta (Kapphal 79 kr)
Beiga långbyxor            ( Ge-Kås 69 kr)
Begia Sandaler             ( Ärvda av kusin)


Har haft en underbar MidsommarAfton och tack Louise för du gjorde den så speicell!


- Jimmy Tack för att du finns, du är bland det bästa som hänt mig Älskar Dig Vännen Min <3
- Louise Älskar dig av hela mitt hjärta, du är min bästa kompis det ska du veta....vill ha med dig hela mitt liv<3

Hoppas ni andra har haft en lika underbar midsommar som jag=)

Kram<3

Jag längtar!

Jag blir alltid så "överspelt" när det är så nära att åka någonstans.
Kan inte förstå att det är endast 6 timmar (!) tills vi börjar vår färd =) Om om loppet inom 13 timmar kommer jag gå inne på mitt paradis Ge-Kås! Har i alla fall gjort en "inköpslista" så nu är den färdig.

* Underkläder (ett måste då det är halva priset på bhar trosor strumpor mm)
* Toppar... medans jag minskat lite så har jag inte varit pigg på att köpa överdelar utan har mest köpt byxor men nu får det bli att jag köper mig ett par snygga linnen mm.
* Hårnålar, tofsar, borstar lika här halva priset..
* Spel, sällskapsspel det som står först på listan är "Med andra ord"
* Filmer alltid lika billigt. Tror det var förra året då jag tänkte köpa "I hennes skor" den kostade då 89 kroner. Jag la den i vagnen och gick bort till nästa hylla. JA då kunde man få den OCH " Den där Mary" för 79 kronor...vad tror ni man gjorde?

Kommer nog lägga upp lite bilder på vad jag handlat med lite prisexempel när jag är hemkommen....


Är det någon, någon som har en förklaring om hur man mobilbloggar....?
FAttar ingenting och skulle vara kul att hålla bloggen i liv fastän jag inte är hemma....

Men det ska bli skönt att komma hemmifrån. Tänk att få tillbringa en helg nära havet, 500 m till golfen med världens bästa vän? Hur underbart är inte det? Nu ska jag verkligen passa på att njuta till max det kan ju inte gå dålifgt i alla fall då brosan på tre år inte ska med, nej han får stanna hemma med pappan sin. Men tänk då er när 4 köpsugna tjejer anläder till Ge-Kås imorgon då, fan va gött det ska bli=)


Tänkte inte sova något nu ikväll då jag ska väcka mamma halv 2, packa bilen, tvätta ett par maskiner ojojoj vad jag har att göra. MEn det blir nog inte svårt att hålla sig vaken tillsammans med mamma då vi får ha en liten underhållare i bilen, gissa vad? Jo en GPS, syrran hade lyssnat på den som talar relativit högt "om tvåhundra meter sväng vänster, om 50 meter blinka till vänster" så svårt blire nog inte...

Nej nu ska jag packa klart...hare gött i helgen alla trevliga vänner!

Kramar<3

Veckans Låt ! (Vecka 24)

Som jag nämnde i tidigare inlägg blir det varje tisdag veckans låt istället för veckan snygging (som ett X antal kör med=P) Men detta är dock enligt med, alla har ju egna "smaker"


Veckans Låt: Nickelback - Rockstar

I'm through with standin' in line
To clubs I'll never get in
It's like the bottom of the ninth
And I'm never gonna win
This life hasn't turned out
Quite the way I want it to be
(Tell me what you want)

I want a brand new house
On an episode of Cribs
And a bathroom I can play baseball in
And a king size tub big enough
For ten plus me
(Yeah, so what you need)

I'll need a.. a credit card that's got no limit
And a big black jet with a bedroom in it
Gonna join the mile high club
At thirty-seven thousand feet
--(Been there done that)--

I want a new tour bus full of old guitars
My own star on Hollywood Boulevard
Somewhere between Cher and
James Dean is fine for me
(So how you gonna do it?)

I'm gonna trade this life for fortune and fame
I'd even cut my hair and change my name

[CHORUS]
'Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny 'cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's
Gonna wind up there
Every Playboy bunny
With her bleach blonde hair
And well...

Hey, hey, I wanna be a rockstar
Hey, hey, I wanna be a rockstar

I wanna be great like Elvis without the tassels
Hire eight body guards that love to beat up assholes
Sign a couple autographs
So I can eat my meals for free
(I'll have the quesadilla, ha ha)

I'm gonna dress my ass
With the latest fashion
Get a front door key to the Playboy mansion
Gonna date a centerfold that loves to
Blow my money for me
So how you gonna do it?)

I'm gonna trade this life
For fortune and fame
I'd even cut my hair
And change my name

'Cause we all just wanna be big rockstars and
Live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny 'cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's
Gonna wind up there
Every Playboy bunny
With her bleach blonde hair
And we'll hide out in the private rooms
With the latest dictionary of
Today's who's who
They'll get you anything
with that evil smile
Everybody's got a
Drug dealer on speed dial, well
Hey, hey, I wanna be a rockstar

I'm gonna sing those songs
That offend the censors
Gonna pop my pills
From a Pez dispenser

Get washed-up singers writing all my songs
Lip synch 'em every night so I don't get 'em wrong

Well we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny 'cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's
Gonna wind up there
Every Playboy bunny
With her bleach blond hair
And we'll hide out in the private rooms
With the latest dictionary and
Today's who's who
They'll get you anything
with that evil smile
Everybody's got a
Drug dealer on speed dial,well

Hey, hey, I wanna be a rockstar
Hey, hey, I wanna be a rockstar


  Text: www.text.nu

  Tailsweep Page Counter

Tjejernas dröm killarnas mardröm
Är väl minst sagt Shoppingens palats Ge-Kås. På torsdag natt är det dags. Då går avresa från ''''''''''vägen '''' i Gustafs klockan 02,00 mot säter! Ja vi ska inte åka till Säter men där plockar vi upp utrusade Louise med packning innan det bär av mot  Ge-Kås och slutstationen Halmstad=)

Äntligen ska jag komma ner till stället där mitt andra hem ligger (förutoms Louises hus då=P) Våran stuga. Åhh vi åker dit en gång om året och varje gång man lämnat stugan ja då börjar man räkna dagar det är kvar tills vi återvänder=) Jag menar kna det bli mer perfekt än 500 m promenad till havet...450 m till minigolf med glassbar och endast 1 timmes bilresa till Ge-Kås!

Som jag nämnde i Rubriken är Ge-Kås nog Varje (OBS! Nästan i alla fall =P) tjejs dröm och varje killes mardröm. Detta gällre då dock  inte alla men många i alla fall=)
Oftast ser man männen sitta eler stå med sina kundvagnar och se irreterade ut..undra när ska de ge sig...medans tjejerna springer runt som galningar och letar efter baklåtspapper som kostar minimalt eller köar i 15 min för att prova 5 klädelsplagg. Men det är inte på grund av ingenting det är så här. Ge-Kås är ett gigantiskt varuhus med de lägsta priserna kan jag lova. En t-shirt sngg desutom kan du få för ynka 30 spänn!

 Ett exempel: Min syrra gick på JC för två eller tre år sedan och hittade ett skärp för 300 spänn som hon var "tvungen" att köpa! (detta en vecka innan vi anläde) Både jag och min mamma insesterade på att vänta men kunde hon? Nej! Jo och vad ser vi när vi kommer till skärpen på Ge-Kås jo samma j******skärp för 30 spänn! Tror ni min syrra blev stum. Hon köpte då ett till och tog hem och tittade efter udda märknigar med mera men det fanns ingenting och då menar jag ingenting som skilldes sig åt:S

Men det kan jag ju säga att hon har lärt sig lite av=P

Nu lite roliga siffror de lagt ut på hemsidan=P :

* Det kommer en lastbil varje halvtimme 5 dagar i veckan året runt med nya varor att säljas.
* Försäljning rekordet sattes senast den 16 november 2007 då försäljningen motsvarade 20,5 miljoner!
* Besöksrekordet sattes 23 juli 2007 26 200 kunder kom och gick

Finns mycket mycket mera....kika inte på Ge-Kås hemsida vetja=)

Nej nu blir det en inköpslista som ska skrivas...Natti Natti!

J,L,L <3<3<3

Kramar
Min upplevelse i Den fruktade "Magnetröntgen"

Har ni klaustrofobi läs då inte detta!

Ja i onsdags var det då dags för min vända på/i magnetröntgensmaskinen. Det började med att jag varken fick äta eller dricka på hela onsdags förmiddagen. Skulle vara på MR klockan 12.15 trodde vi. Pyttsan eller. Klockan 12.45 hade vi inte tid förräns. Jag hade tur som hade min underbara vän Louise med mig som stöd...var verkligen nervös. Kom till falun vid kvart över tolv tiden och då började vi med att hälsa på morfar som låg på hjärt avdelningen. Efter besöket gick vi till Röntgen avdelningen, påväg gick vi förbi BB och gud va söta alla små barn va...Kom i alla fall upp och fick byta om till någon löjlig blå skjorta då jag varken fick ha Bh. eller byxor på sig. En sköterska hjälpte mig upp på en brits och en läkare kom in med en plastmugg med vad jag trodde var vatten. "-Här får du en drink av mig" "-Seriöst säger jag?" "Drick det bara=P) och jag drack och det var det mest vedevärdiga jag någonsin druckit...tänk dig det beskaste du vet och dricka en hel platsmugg av det=S Drack i alla fall upp det och det var dags för mig att lägga mig på britsen. Fick ett par hörlurar med Rix FM vilket gjorde "resan" bara obehagligare då jag inte gillar "tryck" över öronen. Sköts i alla fall in och jag fick ren panik. känndes som det var 5 cm till "taket" och som om jag inte kunde andas. I 15 minuter låg jag där och den enda tanken som flög genom huvudet var att nu döör jag...varför vet jag inte. Och smaken i munnen var inte den bästa...

Det var en snabb resumè av vad som hände...J ville att jag skulle uppdatera så var väl "tvungen" att göra det<3

Kram<3<3

None

Brukar aldrig gråta!

Jag brukar aldrig och då menar jag aldrig gråta över filmer men nu har jag gjort det. Nu är jag jag tappat "oskulden" gällande det. Jag menar att jag har ju sett filmer såsom Pretty Woman och så men då har jag blivit tårögd men inte börjat gråta....
Filmen jag såg hette Love in Manhattan och är verkligen underbar. Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Den handlar om "Garvin" som blir diagnoserad (om det nu heter så) med cancer och börjar gå på föreläsningar om döden på universitetet. Där träffar han "parker" som säger att hon själv är där för att det är intressant. Men det varken någon vet om edn andre är att de bär på den dödliga sjukdomen cancer. Tillsammans lever de ihop och utför saker de bara drömt om...tills den dagen då en av dom insjuknar........Helt plötsligt har jag kommit och tänka på döden. Jag som alltid sett det som att det bara är när man är "gammal" man dör har nu insett att det finns nga garantier att man kommer leva tills man är 40 år. Visst vet jag att man inte alltid är gammal när ma dör men det är nog vanligare än man tror att "yngre dör" vilket är väldigt skrämmande. JAg själv hade två relativt nära släktingar som båsa dog i canser innan de ens blivit 60 år gammal och vetskapen om att det finns i släkten gör det ännu mer svårare att hantera detta. Hur känner ni inför döden? Hur skulle det kännas för er om att ni visste att från och med idag har ni tre månader kvar att leva?....Skriv gärna en komentar!Veckans Låt ! (Vecka 23)

Istället för att köra veckans snygging tar jag som är trogen radiolyssnare veckans låt. Varje Tisdag utser jag veckans bästa låt (enligt mig).

Veckans låt...ingen mindre än....En låt som verkligen får en att hänga med, om man säger så. Sjungen av snyggingen Enrique Iglesas...för nnog får han hjärtat att pumpa lite snabbar =P


Can You Hear Me!

I remember that I can still feel you
Sometimes I'm blind but I see you
You are here but so far away

The times when you wanna.. Im missing you
Makes me feel like I'm spinning
Sometimes you get what you gain

I'm on a coaster-collision
Am not about to give in
Can't explain my position or the condition that I'm in.

Where I am is no limit, no walls, no ceilings
No intermission, so let
Let the party begin.

(Chorus)
Hey.. Hey.. Hey all the way
DJ let it play.
Hey Hey Can You Hear Me?
Oooow

Hey.. Hey.. Hey all the way
DJ let it play.
Hey Hey Can You Hear Me?
Oooow

Can You Hear Me? Can You Hear Me? Can You Hear Me? Can You Hear Me?
Oooow

Don't you mean that you're my vision
I gotta make a decision
Do I go, do I stay? (Stay)

You've gotten into my system
You are in control of my mental
I need to mean for a stay (???)

I'm on a coaster-collision
Am not about to give in
Can't explain my position or the condition that I'm in.

Where I am is no limit, no walls, no ceilings
No intermission, so let
Let the party begin

(Chorus)
Hey.. Hey.. Hey all the way
DJ let it play.
Hey Hey Can You Hear Me?
Oooow

Hey.. Hey.. Hey all the way
DJ let it play.
Hey Hey Can You Hear Me?
Oooow

Oooow Oooow Oooow Oooow Oooow Oooow
Can You Hear Me? Can You Hear Me? Can You Hear Me? Can You Hear Me? Can You Hear Me?

Hey.. Hey.. Hey all the way
DJ let it play.
Hey Hey Can You Hear Me?
Can You Hear Me?

Text: www.text.nu
Något bra tips hur man får det som svider efter man har bränt sig i solen att sluta...det gör ont som f**.

Jag Älskar!

Att vara ute och gå. (förutom idag då jag var kissnödig hel väääägen, 5 km.) Speciellt när jag kommer till den "väg" där just ingen bor så jag kan poppa Rix Fm i Lurarna och sjunga med, hur falskt och illa det än låter. JAg älskar det. Något jag däremot inte gillar ät att stöta på sura människor. Man klistrar på ett leende och säger Hej och vad gör de? Jo de vänder bort huvudet med en sur min, hallå var tog vänligheten hos folk vägen?


Blev så stolt över mig själv, jag klarade provet och spanskan denna termin *ler*. Okej, vad är det med det tänker många men för min del ja då är det stort.


Ja då blir det sol och bad med klassen imorgon då, i dammsjön. Blir roligt, vet inte om jag tänker bada så mycket blir väl mest att steka i solen=) Man kan ju hoppas Louise joinar en.

Nej då är det dags för sängen, känner mig faktiskt riktig trött nu!

KRAM<3

Du slutar aldrig att överraska!

Var med familjen på syrrans fotbollsmatch där hon vanligtvis står i mål, likaså idag. Och Gissa vad. på en utspark sköt hon MÅL! Även fast jag bråkar den mesta vakna tiden med henne blev jag så oerhört stolt! Nu slapp de förlora, nu blev det åtminstonde oavgjort. Älskar dig Syrran!Denna underbar varelsen kom även med en rolig förklaring idag. Om Sverige och Danmark spelar tex Fotboll eller hanboll blir det ju initsialerna Swe och Den om då sverige står först såsom jag skrivit blir det ju Sweden! Okej kanske inte jätte kul men åtminstonde lite.

Jag längtar tillbaka till de två veckorna i Augusti förra året. När vi var i Bulgarien. Doften av de många resturangerna, sången från de olika tillställningarna och doften av hav blandat med sockervadd. JAg längtar tillbaka till de oranga sofforna i lobbyn som jag tillbringade många timmar i när det för mig var för varmt ute. Jag längtar tillbaka till "promenaden" och alla småaffärer som försökte locka med det ena eller andra priset. Det var den tiden man kände sig lycklig. Efter ett par dagar sa man att man gick hem när man gick från familjen och till hotellet. Det var mitt hem. Och jag grät när planet lyfte och jag har fällt många tårar sedan vi hem kom och jag saknar det än idag. Det finns ingenting som kan beskriva känslan av att vara lycklig!

Det var mitt andra HEM för två underbara veckor.....


Kram<3

Sommar Äntligen!

För mig känns det som så i alla fall.

 November, December, Januari, Februari = Vinter
 Mars, April, Maj = Vår
 Juni, Juli, Augusti = Sommar
 Septermber, Oktober = Höst 

För min del i alla fall. Men gud vad tiden går fort. Tyckte nyss det var sista April och jag och Louise var på UH (ungdomens Hus) och myste och nu är det JUNI Det är skrämmande =SSolen skiner och det skulle vara skönt att gå ut och lägga sig på gräset en stund. Men då antar jag att jag kommer få en hel del vatten på mig, brosan fick en "stor" pool igår så han plaskar runt för fullt. Men men... Vi får se.

Har varit på konfirmation nu på förmiddagen när min barndomsvän Emma konfirmerades, Grattis.
Man kängtar tillbaka på ett sätt men ändå tyckte man att det var skönt att man har det gjort liksom.

Nej det får bli solen för mig nu, Fryser av att vara inne.

// Josse

-Lousie vad är det som händer här då =P (3 STYCKEN!!) Love you<3

RSS 2.0