Trött...trött...och ÄNNU tröttare....

Jag skulle vilja veta vad som pågår i min kropp. Jag konstant trött och sover lätt ett par timmar på dan utan att ha några svårigheter att somna tidigt på kvällen...Hmmm...

Vissa personer blir man riktigt trött på...att dom aldrig ger sig =S

blev kupolen idag men tröttnade fort, man orkar ju nada i denna sommar värme. Blev en snabbis in på OnOff också för att titta efter en bärbar dator till mig. Vet ungefär vad jag vill ha men det återstår att se.. hittade ingenting att ha på examen så jag klickade hem lite saker från ellos.se istället.Den jeansfärgade blir till examen och den turkosa som en strandklänning=) Riktigt nöjd, tack mamma och pappa!

Var så duktig att fastän det var 25C ute gick en runda på 5 km men jag måste då säga att jag trodde jag skulle dö =P
Nej nu ska jag se om min älskling (Louise) är inne på MSN så det blir lite snack...

Kram<3

Nej morfar, Du får inte lämna mig!

Ucsh. Sitter här och väntar på "besked" från mamma.    Vaknade om att hon sprang runt här hemma och ropade att pappa (som jobbat natt) skulle komma och ta Anton för Morfar hade ringt och var dålig i hjärtat =/. Jag verkligen hatar sådant.


Och det blir itne bättre av att jag sitter och läser Louises blogg. Får så dåligt samvete när jag lovad att ringa upp men  glömde bort det totalt efter "shopping" rundan. Louise läser du detta, jag älskar dig och jag skämn. Jag vet att jag lovade, men jag glömde totalt bort...Förlåt<3<3

Mysfaktorn var hög här hemma så jordgubbar och vattenmelon hade inhanlats, äter ju inget "onttigt". Så hade vi hyrt film som vi låg i soffan och tittade på. Irene Huss Nattrond var faktiskt förvånatsvärt bra men man trodde ju att det skulle utspela sig på ett stort sjukhus men icke sa nicke, på ett itet privatsjukhus....

Var ute och gick igår också. Över 13500 steg. Gick ca 6 kilometer för att lämna ett par jävla solglasögon till lillsyrran men då hoppas jag hon respekterar mig här nu...=) Sedan fick jag en överraskning när det visade dig att sträckan jag gått som jag trott är 4,5 km visar sig vara över 5. Kanske inte låter mycket men tänk er ca 600 m varjedag i tio dar, det är 6 km mer än vad det engentligen skulle varit =P

Kram<3

-Du vet att jag älskar dig!<3


Ännu en dag...

Idag var jag lika duktig och tog samma runda igen på 4,5 km. Men idag hade jag lillbrosan med mig i vagnen så det tog 5 minuter längre men men. Det var jobbigt att skjuta den där j***** vagnen i backarna. Så idag har jag varit duktig. Känns då som det.

Något som jag skulle vilja prova på är Yoga, det ska ju vara så "skönt". Men vad vet jag som aldrig provar.
Syrran försökte visa hur de lärt sig att meditera i klassen och jag kan lova er, gud vad roligt jag hade. Jag skrattade så tårarna rann, se henne sitta där med slutna ögon och upprepa orden "tänk på vitt, tänk på vitt josse" och jag kan lova er jag trodde jag skulle dö av skratt.Nej nu blir det lite Greys Anatomy och ja jag vet att det redan är slut men man är väl smart ;P (videoband)

Kram<3

Steg: 10 714 =)
Åhh va skötn det var men vad fan har jag gjort?

Hela "insidan av foten är kanonsvullen och jag kna knapt gå på den men jag har ju itne trampat snett eller nått, va fan har hänt?

Aja, det jag skulle göra var att lägga en Dima Bilan`S musikvideo till låten Belive. Blir nästan att gråta varje gång....
Godnatt!<3

Ja=)

För första gången i mitt liv (eller nja inte men på ett väldigt långt tag...)har jag lyckats gå över 10000 steg=)
Idag har jag gått 10 459 steg och än är dagen inte slut. Var ut på en långprmenad (4,2 km) gick på 52 minuter med sendrag då och då så itne så illa =)
Så snart efter desperata hemmafruar blir et ett varmt skönt bad för mig. Tillsammans med en cosmopiltan tidning=)Sommnade på soffan idag en timma. väldigt skönt och den timman var behövd. Var i Falun idag på mediahuset (högskola)
inte så roligt som jag förväntade mig. Men jag hade ju Louise till dagnes räddning=)´Blev lunch på China resturangen, vågar inte äta någon "fet" mat längra eftersom jag får så många anfall men snart är det dags för den där j**la magnetröntgen.


Nje nu blir det ett bad för mig=) Godnatt alla härliga människor<3

Kram<3

Louise du betyder grymt mkt!<3
Lina du oxå=P


Imorgon

Imorfon blir det skolan för mig=P eller ja inte riktigt skolan men vi ska till mediahuset i Falun men med klassen. Mamm ahade tydligen ringt och pratat med min mentor om hur läget var mm och han förstod. VAr visserligen lite jutt på att mamma gjort det utan min vetskap men ändå, detkänns bra nu i alla fall....

Louise, du måste följa med imorgon, jag klarar inte det utan dig<3

Hände en liten läskig grej imorse. Syrran kom ner för att väcka mig och jag har en lampa bredvid sängen med en plastskärm och tydligen hade jag i sömnen puttat till den där plast skärmen så den låg över lampan och glödde. Och det stank plast som fan i rummet och det var som mamma sa att det var tur att Mathilda kom dit annars vet man inte vad som kunde ha hänt...=/

Nej nu hoppas jag Louise tar och ringer sedan blir det kväller för mig. Som jag nämnde tidigare är jag konstant trött=/

Kram<3

- Louise, du betyder så mycket jag klarar det inte utan dig<3

Verkligen i en svaka...

Jag har hamnat där jag inte ville vara. Jag har hamnat i för mig helvetet. Jag har hamnat på en plats i livet som jag vantrivs med...

...jag tänker inte låtsas längre att jag mår bra för det gör jag inte. Jag mår bara sämre av att låtsas...
Det blir för mycket. Allt med skolan och vännre, de närmsat vännerna jag har vet vad som står på spel och jag hoppas att de acepterar det. Jag orkar inte med någonting längre och även inte då skolan. Men nu är jag inte bara skoltrött utan nu mår jag verkligen piss. Jag har varit skoltrött förut men när man då hade någonting att se fram emot eller va hemma för man "mådde dåligt" gjorde man saker som man gillade såsom att läsa en tidning mm men nu längre är ingeting roligt. Det enda jag vill göra är att sova och sova och sova. På sista tiden har jag varit extremt trött och det hr inte spelat någon roll om hur länge jag sovit utan jag är konstant trött. Och nu såhär nära betygen mm är det en ännu större press när jag vill kunna få godkänt i alla ämnen.

Det senaste 6 månaderna har varit jobbiga. Jag har förlorat en vän som betydde mycket för mig. Två av mina släktingar har dött...jag själv har åkt ut och in på sjukhus, blivit stucken gång på gång och "akut"opererad. (Det där med stucken är STORT om man har nålfobi). OCh nu har kroppen sagt ifrån. Är som jag nämnde ett X antal gånger konstant trött hela tiden förkyld och halsen tar dö på mig.

Jag vill kunna göra alla glada, hjälpa alla vad dom än ber om. Jag vill vara den där vänen som ställer upp för allt och alla till vilket pris som helst om det nu innebär att man sitter till 3 på nätterna med ett gemensamt skolarbete och fixar det på egen hand.  Jag vill vara den där perfkta dottern som aldrig sviker föräldrarna och gör allt som ber om.

Det är ingen som begär det av mig men jag vill men jag kan inte. OCh det sårar mig något enormt. JAg orkar inget mera nu. Jag är trött på allt tjafs, på alla sjukdomar och på dom som inte förstår.

....

- Lina, hade det inte varit för konfirmationen tror jag aldrig det uppståt samma vänskap som det nu gjort. Du betyder mer för mig än många andra och jag älskar dig!
-Louise, utan dig hade det här varit omöjligt då hade jag gett upp för så länge sedan....
-Jag älskar er två!<3

(-Louise lycka till imon, du klarar det galant=P)

Nu är det över...=(

Kommer saknar alla. Speciellt Tovehs och Gabriels diskussioner, Thomas "sjuka" skämt och Davids discodans...

Ja då blev man konfirmerad idag då och jag kan inte påstå att det var lätt när man hade Thomas och David bakom sig. Det gick väl relativt bra förutom min och Lollos skrattattack när det var dags för välsignelsen och "scenskräcken" som jag har. Men men.... Blev mat med tårta med släktingar hemma sedan..Det bästa hade ju varit att ifra med Louise men som sagt var jag glad att det dök upp några=P Fick pengar i konfa present och blommor men det var ju det jag ville ha;P

Men gud troode aldrig jag skulle sakna det så mycket jag slår vad om att jag kommer gråta innan kvällen är slut...=(

Lollo: *fniss fniss*
Jag: *fniss fniss* ockej men tänk på något allvarligt
(i bakgrunden: .....välsigna dig.....)
Lollo: *fniss* *djupa andetag* Tänk på de stakars barnen i Afrika
Jag och Lollo: *fniss fniss*

Och det där hände vid ALTARRINGEN fan va jag skämdes;P

Har i alla fall anmält mig till Rock of Moc och som konfa assistent.

Innan dagen var slut så skulle vi göra någon typ av ring kram eller vad det nu var. Såg käkligt komiskt ut måste jag säga men men.

Linus: Kan man inte få en riktig kram av NÅGON?

Blir väl kanske en liten återträff vid Roc of Moc senare men nu bör jag återgå till spanskan

Kram<3

-Louise du betyder allt(L)

Så fel man kan ha....

Björn Gustafsson, du är då allt för härlig...men vet verkligen alla i Europa vem du är?

Ja nu vet de i alla fall..herregud de måste ju trott att han var sådär på allvar. Men jag kan lova er att tårarna rann när han höll på Jag skrattade så mycket=p

Ja det blev ju inte så man tänkt sig men jag fick några nya favoriter...

1. Rysslan
2. Danmark
3. Lettland
4. Island
5. Azerbadjan

Ändrade mig lite under spelets gång=P

Färgat håret har jag nu också gjort, inte så nöjd men men.

Nej ska ta och lyssna på lite music innan det är dags för sängen.!

God Natt på er!

Kram<3

Imorgon/ Idag är det äntligen dags...Kommer sakna er gänget. Det är ju ni som gjort det "roligt"<3

Dom bästa jag har

Nu börjar det dra ihop sig..Vem vinner och vilka försvinner och måste kvala? Det är den STORA frågan=P

Ja ni nu är det inte lång tid kvar endast 10 minuter.
Hur tror ni det går då? Själv tror jag inte så mycket på Perellis låt men men två kanske.... Sist hon var med och tävlade hette hon ju Nilsson.
Aja även om ni vill eller inte (det är trots allt min blogg ;P) så får ni min tio-i-top lista;P

1. Mathew Simons - Danmark
2. Charlotte Perelli - Sverige
3. Euroband - Island
4. Elnur & Samir - Azerbadjan
5. Dima Bilan - Ryssland
6. Kalomira - Grekland
7. Maria Haukaas Storeng - Hold on, be strong
8. Siroshu? - Ukraina
9. Nico & Vlad - Rumänien
10. Andy Abrham - Storbrittaninen

Nej nu är det en minut kvar=P Spännande....

Nej nu slog hon om till 20 hare bra alla vänner ! <3

Ciao<3
Uppdatering: Fan va smart man är då, det börjar inte förrän om en timme=P

Glömde nämna att de BÄSTA jag här är dom som aldrug sviker.
-Louise, Lina, Anton (om Anton nu räknas!=P)
- Fredrika görde din nyhet kanonkul verkligen=P Grattis<3

Inköp och fan va glad jag är!

Var och handlade med mamma idag. Tog sin tid men det var skönt att kunna prata. Har aldrig riktigt känt så förut men jag vet att jag kan nu. Pratade om samma sak typ hela tiden....Hade även ett intressant samtal med Louise och jag blev riktigt förvånad må jag säga!

Tydligen får man inte längre ha en bästavän verkar det som...hmm det är väl i alla fall upp till var och en? Herregud såklart jag ser Louise som min bästa vän. Hon var där när jag berättade att jag mådde dåligt och backade inte utan stod framför mig och sa att allt skulle fixa sig. Hon var den som fanns där och erbjöd mig hjälp redan från första början. Hon var och är den som alltid frågar hur jag mår och så mycket vi varit med om tillsammans som inte kan göra något annat än stärka oss. Tänk när jag låg på sjukhuset i Stockholm och hade ingen förälder, ingen släkting. Det enda jag gjorde var att ligga i en säng. Det var hon som sprang och hämtade vatten när jag var törstig och det var hon som ringde på den röda "signal" knappen när jag hade så ont att jag inte kunde röra mig. Man får ha en BÄSTA vän. Det har alla rätt till, men det finns ingenting som säger att de andra är mindre värda för det!

Åhh jag blir så trött på det här nu. Men nu är det jag som tänker ställa upp till Louise. Hon har alltid funnits där för mig och nu tänker jag finns där för henne. Och det som jag inte tänker nämna här verkar lösa sig. Mamma ska ringa till mentorn på Måndag och berätta hur det ligger till och jag tänker visa mig i skolan. För jag är starkare nu än någonsin och efter allt Louise berättade är jag så jävla sugen på att visa det!

 Handlade lite med mamma på Maxi idag köpte faktiskt denna unedrbara ansiktscreme. "Face Life LdB vitamin facecreme" den i mitten. Doftar underbart så det återstår att se hur den fungerar=)


Igår införskaffade jag en bok där jag kan skriva vad jag vill om och den har redan fyllts med en hel del skit men det är jag glad för. För nu har jag någonstans där jag kan skriva ner allt jag kännr om hur jag mår mm. Är så jävla glad för en sketen bok med marshmellows på;P

Och på Söndag konfirmeras jag=) Glad att det är över, Louise utan dig hade jag aldrig pallat =P

Jag är glad att ni finns här för mig<3 Lina dina ord betyder grymt mkt det gör hela du!<3
Louise du är så stark tjejen och jag är så jävla stolt över dig. Du har en speciell plats i hjärtat och det vet du<3

Nej det går inte

Jag måste göra något för jag orkar inte må så här länge till. Jag trodde det skulle hjällpa men tydligen inte. Mamma har sagt att hon finns här för mig och många andra men det spelar ingen roll. Jag behövde en person men det har totalt skitit sig nu....

Som jag skrev är det inte längre någon nyhet att jag konstant är sjuk hela tiden och njuter jag av det och skoldagarna jag slipper? Nej det är bara jobbigt. Jobbigt att hela tiden bahöva snyta sig eller käka starka halstabletter stup i kvarten.

Allt är så jobbigt och jag pallar verkligen ingenting längre. Också en anledning varför jag inte är i skolan. Jag gråter typ hela tiden. Jag behöver bara sitta och titta på Tv:n och börja stor böla. Vill verkligen inte prata med "nån" mrn är kanske det jag behöver. Är bara ett år kvar så slipper jag skiten jag slipper allt! Jag tänker börja ett nytt liv då. Inte byta namn och så men jag tänker bli en mer självisk och starkare Josefine. Nu menar jag inte som en egoist utan jag tönker ägna mer tankar och tid åt mig själv. Se till att jag mår bra och att allt inte handlar om andra personer...Men det gäller att komma in på skolan först och känner jag att det inte går även i 9:an då får jag väl försöka lösa det på ett eller annat vis.


Ska göra en sådan här lista jag oxå, verkar ju vara ganska "populärt"

För fem år sedan:
var jag nio år och skulle till att sluta lågstadiet. Då kände jag mig riktigt stor och man blev mer vuxen på sitt sätt att tänka. Tog även då en "paus" från min "pojkvän" och blev ihop med hans bästa kompis....(Tro det ller ej...)

För tre år sedan:
Var jag elva år och hade min första "svacka". Jag hade precis fått en lillebror som jag var så oerhört stolt över när jag blev kallad extramamma för han var och är mitt allt, Älskar dig Anton<3

För ett år sedan:
Var jag 13 år och hade min andra "svacka" Mådde så dåligt att jag ofta funderade på att ta livet av mig. Jag hade knappt varit i skolan på hela terminen och jag såg ingen mening med livet längre. Men då kom Louise till min räddning och jag klarade det...(Louise var den enda som någonsin visste var som försegick förutom min mamma då. Skärsåren på armen var "olyckor" och jag var sjuk ofta var anledningarna...)

För tre månader sedan:
Hade jag precis börjat "äta" efter att ha tappat 10 kilo. Jag blev att må mycket bättre men pendlade in och ut på sjukhus efter att ha fått diagnosen "troligen gallsten"

Igår:
Var jag med Louise och tillbringade några timmar på kupolen. Jag hade hemstudiedag och gjorde även tillsammans med Louise uppgifterna som tillhörde. Satt även och pratade med mamma om hur jag mådde och om allt som hänt...

Imorgon:
Har jag en sista träff innan konfirmationen på Söndag. Jag ska även dela reklam och färga håret blir troligtvis lite läxor och plugg inför spanska provet på måndag.

Om ett år:
Har jag troligtvis kommit på rätt spår och har få men nära vänner som jag vet jag kan lite på. Ni som finns idag om jag säger så. Jag hoppas även jag har kommit in på det önskade gymnasiet i antingen Uppsala eller Sundbyberg och mår bra. Att jag inte skär mig och att jag orkar med skolan. Att magproblemet är löst och att det går över av sig själv....Men framför allt hoppas jag att jag fortfarande har Lina och Louise vid min sida...<3

Jag utmanar:

Lina

Louise

Ciao<3Himelens Hjärta <3....

...är den sämsta film jag någonsin skådat!
image18

Sf:s beskrivning:

Jag e fan sjuk hela tiden

När ska det här ta slut, är jävligt trött på det nu! Förhoppningsvis får jag komma till en läkare i Säter imon så han får titta på halsen kan ju för F'' inte svälja längre =S Vill itne klaga men allt tar på krafterna....

Orkar inte skriva något vidare seriöst. Bloggen är flyttad till den nya plattformen nu i alla fall.
VAr till kupolen idag, tack Louise för en undebar dag.
Har nyss haft ett anfall men det verkar lugna sig så nu sitter man vid datan.
Aja ska försöka lägga mig men jag pallar inte mera=O

Resumè

Jag orkar snart inte mer. Fastän jag vet att ni finns där så ser jag inte längre någon mening med detta...
Det enda jag tydligen gör är att sårar en/flera person/er jag är ju så "jävla" känslomässig och en sådan person man inte kan lita på en svag lögnare.....

Mamma vet om allt nu och det känns bra. Bra för då vet hon varför jag inte mår bra, varför jag inte pallar skolan och ja rent ut sagt livet mycket längre.
Men hon finns där för mig, hon har visat en helt annan sida av vad jag aldrig någonsin skådat och jag älskar henne!

Louise ligger här och snosar så sött. Somnade efter en kort/lång konversation med en speciell person. ;P Vem kan det vara? Ja som sagt, imorgon bär det av till kupolen, har lite grejer som står på prio 1 listan=):
* Hårfärg
* Kortbyxor/byxor helst jeans eller något "slittåligt"
* upplandningsbara batterier till min kamera=)

Denna månad tänker jag faktiskt spara lite=) Louise kom med en super idè om hur vi ska fira vårat sommarlov<3 Ser verkligen ifram emot detta och hoppas det sker=)

Nu är det bara 3/4 dagar kvar till konfan, gud vad skönt! Visserligen har jag haft en trevlig stund de gånger vi träffats men aldrig riktigt SÅ kul =) Men ändå, Toveh`s och Gabbe`s häftiga disskutioner eller thomas sjuka skämt. Eller varför inte Davids egna verison av "disco dans"

Louise och jag satt och snakade minnen ikväll...både goda och dåliga. Det var så roligt att kunna säga "men minns du ***** och gud vad snygg han va!" eller "minns du när vi ********" denna kväll betydde så mycket Louise<3

Satt och tittade på Akutmottagningen tv4 fakta och ja det kom in ett band. 67 Speciel och de ju fan grymt bra! Älskade deras musik från första början, där ser man ;P

Ja ni får ett smakprov så är det sängen som gäller för mig nu=)

Dagens +: Jag ligger inte efter i någonting! Endast en NO-uppgift att lämna in och ändå har jag varit borta så mycket=) Blir fan stolt över mig själv, visserligen har jag spanska prov på måndag men det klarar jag galant=) (haha om man ändå hade självförtroende)
Försök att inte bry er om videon och lyssna på låten...vad tycker ni?

Kram<3

En snabbis

Sitter och kikar på film. Livet leker! Jag har så många runt omkring mig som verkligen bryr sig. Jag står inte ensam. Att jag inte såg er förut, jag skäms....<

Louise ligger i sängen och väntar på att jag ska krypa ner hos henne. Dagen har väl gått både bra och dåligt. JAg menar nu har jag gjort allt som står i min makt, nu är det inte upp till mig längre.

Imorgon bär det va till kupolen=)
Hemstudiedag och uppgiften är sån gott som klar =)

Håller på att kolla på film så orkar inte skriva något vidare seriöst...
En resumè av filmen dyker upp av filmen som heter Love and other disasters...

Ciao<3


Gud!

Jag trodde jag stod ensam, men ni finns här precis runt hörnet och det älskar jag er för<3

(Ni vet vilka ni är!<3)

Jag är glad att något "gott" äntligen inträffar i mitt liv ;P
Satt och kikade på melodifestivalen i väntan på att Andra Avenyn skulle börja på 24.
Och jag måste då säga det, vad har det blivit av den heliga melodifestivalen.

Min bedömning av kvällens låtar:

Monternegro: Man skulle ju gärna vilja veta vad han sjöng om men annars rätt okej
Israel:
Likadant här skulle man vilja veta vad låten handlar om och är det en kille eller en tjej som sjunger? Man orkar då inte lyssna längre än en minut innan det skaver i öronen....
Estland:
Ett sådant här spektakel då man funderar om de verkligen tar detta på allvar? Hallå, programmet vänder sig inte endast till barn under 3 år!
Moldavien:
Även om jag inte tillhör detta land skäms jag. En kvinna på 40+ går runt och sjunger med sin falska stämma samtidigt dom hon sitter och kramar en nallbjörn...?:S
San Marino:
Även fast man inte förstod vad de sjöng om var det ganska behagligt att lyssna på det jag inte förstod var varför en kvinna återigen 40+ dansade runt som en (fjant/tönt) på scenen
Belgien: Å
hh var tvungen att byta kanal stod inte ut med denna människa!
Azerbadjzan:
Kvällens första låt som verkligen gick hem hos mig, klar favorit!
Slovenien:
Lite Helena Paparizo stil, okej men vet inte om jag skulle sätta den på top tio listan....
Norge:
Kära grannland...detta har ni lyckats med!
Polen:
Refrängerna..okej...verserna...ge mig hörselkåpor
Irland:
Men snälla människor VÄX UPP! Visserligen ska det vara underhållning för hela familjen men ändå?
Andorra:
Ganska bra om man endast lyssnar på låten så..helt okej
Bosninen:
Låten är helt okej endast om man slipper människorna på scenen
Armenien:
Orkar inte ens bry mig tröttnar efter 30 sekunder MAX
Holland:
En favorit hamnar nog på femteplatsen än så länge riktigt bra
Finland:
VAd är det med er och eran musiksmak? "Monsterrock" IGEN? (OBS! Ta inte illa upp Matti)
Rumänien:
För klassisk, opera aktig om ni fattar...Men balladerna gick ju hem förra året så varför inte i år?
Ryssland:
Vet inte vad jag ska säga...det är svårt. Sångaren likar till viss del unerbara Max vilket är ett +
Grekland:
Nja...man ska ju orka lyssna på den flera gånger...

Men ni är välkomna att gissa vilket land jag hoppas vinner! (en ledtråd...MAX!)

Jag är inte den typen som ger upp men nu gör jag fan snart det......


Sjukhuset

Har kollat på sjukhuset i över 2 timmar nu! (Typ!)
Var på besök hos farbror Tandläkaren, inget speciellt men det blev inte att återvända till skolan.
-Louise du kämpar du är så stark!
Förkylningen verkar inte bli bättre och jag är så jävla less på det nu, har jag inte lidit tillräckligt?
Jobbigt var det inatt, först kunde jag inte somna för jag hostade stup i kvarten och när jag väl sommnar, ja då vaknar jag gång på gång av att näsan är helt igentäppt!
Jag blir GALEN!


Vill ändra designen och få en ny header men programmet funkar ju itne på datan! Jag hatar den.
Någon som har lust att hjälpa?
Vår dator är ju som den är, som en kille. Kan inte göra två saker samtidigt som att vara inne på msn samtidigt som att vara inne på en sida:S

Men har ni lust att hjälpa så skriva gärna en komentar!

Kram<3

Vad är meningen med livet?

Jag orkar fan inte bry mig mer! Jag har gjort vad jag kan och jag pallar inge mera snart, bekräftelse är vad jag behöver! Jag har de som bryr sig och de betyder grymt mycket för mig och ni vet vilka ni är! Och jag är jävligt glad att jag har er!


jag har gjort det igen och jag vill inte längre, jag vill att allt ska ta slut och att allt ska förvinna!
Ni behöver inte klaga för ett lite väl ingårende inlägg för det är ingen som tvingar er att läsa detta!
Jag gjorde det igen. Men det är inte förrän man sitter där och det inte vill sluta blöda man börjar tänka
vafan gör jag? Jag vill inte det här. Jag vill inte lämna det här och lämna och låta många ställa sig frågan varför?
Men jag orkar inte längre....jag måste ha hjälp och det här kan inte fortsätta längre...jag pallar inte!
Vetskapen av vad jag orsakat pallar jag inte. JAg behöver den här personen och jag saknar den enormt!.....Jag ångrar mig!

JAg ångrar mig men skadan är redan skedd. Det gjorde inte ont! MEn jag vill inte må så här!

Film & Bakning

Åhh jag gråter lika mycket var gång jag ser filmen, Ladder 49! Går på kanal9 just nu och jag sitter här och storbölar, allvarligt människor! Det finns något som heter känslor ;P
image34
Men ni som läser, har ni set den? Vad tycker ni om den?

Ikväll har jag varit så duktig (pigg) och bakat lite choklad muffins. Var så grymt sugen. Men när de var färdiga och jag skulle ta en ångrade jag mig. Jag ville inte alls äta den, jag vill ju bli smal!

Här kommer receptet i alla fall (är kanongott)

Elaka gubbens muffins

2 ägg
3dl socker

vispas i hop till en porös vit smet. Tillsätt:

1tsk vaniljsocker
1 krm salt
3 msk kakao
1 ½ dl vetemjöl
100 g smält smör/ margarin

sätt sedan in de i ugnen på 160c i 30 min så vips har du ett par perfekta muffins=)

De ska vara kladdiga så känn efter med jämna mellanrum. Så goda!

image35

Aja det var allt från mig!

Kram<3

- ännu inget svar från "yttrevärlden"

Jag förtjänar det inte

Jag förtjänar inte att må så dåligt som jag gör. Jag har gjort det jag kunnat och mer därtill men räcker inte det..ja då får det vara! Jag har insett att jag har fler vänner omkring mig än vad jag tror och det är jag glad för!
Jag kan vara stark men jag måste gå chansen att visa det. Även om det inte verkar så för er är varj litet steg stort för mig! Har aldrig riktigt gillat Britney Spears men den här låten får mig att känna mig männsklig och jag blir enormt peppad! ( http://www.youtube.com/watch?v=-VUffzf3mLU )

Lyssna på den ni som känner er nere, det hjälper verkligen! Läs texten samtidigt och titta inte på videon för det kan beröra en så olika!


Fick en trevlig överraskning! Jag har fått tillbaka min kamera:D Visserligen endast roligt för mig men ändå=P
En svart blev det men spelar ingen roll jag har i alla fall en kamera nu:D

Puss<3

- Lina. Louise och Toveh Ni betyder mycket<3<3


Sjuk....ovanligt?

Nej jag är sjuk igen. Halsen tar död på mig och näsan går inte att andas igenom. Hela j*vla natten låg jag och hostad.
Jga hade verkligen behövt denna skoldag men men.

satt och pratade i säkert en timma med Toveh igår och jag grät oavbrutet. Hennes ord betyder så mkt.
Jag står inte ensam som jag trodde.
Alla hatar inte mig. Det enda jag ville var att allt skulle blir bra
så nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa.


Nej vad ska man ta och hitta på då?
Orkar typ ingenting så de lär väl bli att sitta vid datan och käka glass. Det är så svårt att svälja.
Men nu får förkylningen ta och ge sig, jag har ju varit förkyld i snart två veckor:S

Aja nu ska jag återgå till mitt glassätande.
Ha det bra allesamma!<3

Snart är det dags....

....efter den "efterlängtade" MR-undersökningen *not*
Har fan ångest inför det. Jag hatar trånga utrymmen.
Jag hoppas verkligen de ser något nu så jag slipper ta fler prover, det ver tydligen så vi skulle gå vidare..image33
Får tydligen ta med en förälder eller vän in till rummet, funderar på att ta med en kompis. Blir så "jobbigt" med mamma. Någon som e intresserad;P

Kram<3

Lättare att förlåta en fiende än en vän

Hade bara lust att få fram det, vet inte varför.
Nu orkar jag inget mera. Jag vill att allt blir som vanligt igen. Och kan jag fixa det på något sätt ja hör då av dig, jag tycker ju om dig<3

Har setat nu och gjort lite album på datan med olika kompisar och gruppfoton mm. Tänkte slänga upp några!


Jag kanske är jävligt dålig på att visa det men för mig betyder mina vänner mest. Även om jag som sagt inte är duktig ¨på att visa det är ni allt!<3

FAN!

Såklart har jag inte med mig papperet till försurningsuppgiften hem! Och så upptäcker jag
att jag har ett läxförhör på slöjden som jag inte läst någonting alls till imorgon!

JAG PALLAR INGE MERA!

Ni behöver inte läsa men jag måste få skriva.
Jag orkar inge mera, jag pallar fan inge mera. Det blir för mycket. Jag mår tillräckligt dåligt. Jag hade en period i mitt liv förra våren då allt var upp och ner. Jag åt och jag åt (jag helt enkelt tröst åt) och låg i min säng och glodde på TV:N. Jag var deprimerad. Jag grät för minsta lilla, skar mig (hade tur och fick inga stora ärr) skrev självmordsbrev mm. Jag ville inte leva mera. Jag halkade efter nåfot grymt och allt var en enda röra. Jag hamnade efter grymt mycket i skolan men jag klarade mig "betygsmässigt". Sommar lovet kom och jag trodde 8:an skulle bli bättre. Men det blev det inte.
Under jul och nyår tröttnade jag på att var tjock. Jag bestämade mig och jag gick ner 10 kilo. Jag blev å må bättr, kände mig vakrare, fast inte helt nöjd och livet var på topp. Men jag blev sjuk och opererad. Ända sen den dag jag blev opererad har jag avrit tillbaka på samma punkt att jag inte orkar mera. Jag har inte gått upp utan gått ner yttligare femkilo i vikt men mår jag bättre för det? NEJ! Jag mår så dåligt att jag vet inte var jag vill. Jag känner mig ensam för jag vet att min egen ljusspridare Louise själv inte har det lätt och jag tänker inte blanda in henne. Jag har ingen jag kan prata med. Ingen jag kan gråta ut hos....Jag är inte den typen som kan låtsas att allt är frid och fröjd det är inte jag. Och jag är den känslosamma typen det vet jag men det kan jag inte göra något år men jag är inte knäpp i huvudet för det! Och jag vägrar bli sedd så. En sann vän dömer inte och tar en för den man är och lever med det och det är du Louise. Du säger aldrig till mig saker såsom "du är *'*****" Men vill man göra det varsågod men varje människa är inte perfekt. Inte du, inte jag, ingen är perfekt! Man kna inte begära en människa att ändra på sig. Jag vill bara att skiten ska ta slut, jag vill bara härifrån! Fortsätter det som det håller på nu då orkar jag inte länge till..............

Louise ängeln i mitt liv, utan dig hade jag inte funnits här! Anton jag Älskar dig av hela mitt hjärta...<3

Hej Då

Det gick!

Jag kan inte fatta det själv! Det gick för en gångs skull att prata med mamma. Visserligen är det skönt att kunna men den enda jag vill ha är Louise. Jag har märkt att jag och Louise är lika men ändå olika.....vilket är bra.

Nu är jag i alla fall hemma. Fick ont i magen igen så pappa kom och hämtade mig strax efter sju. Somnade om hemma eftersom jag då sovit typ 2½ 3 timmar så jag har sovit till klockan ett, bravo*not*

Idag är det mycket som ska göras:

* Uppsatsen om försurning
* Städa kaninburen
* Dela ut reklam
* Fixa med nån So uppgift som kan ge högre betyg
* Engelska diary
* Samt spanskan....

Som det ser ut blir det en dag ängnad åt pluggning, ska ta mig i kragen och ringa Louise en snabbis åå om jag hinner ( Louise tack för igår du var ett enormt stöd!)

Satt uppe igår och pratade med Freddan och Louise och vi alla skrattade.
Tänker inte gå in på om vad vi pratade om men fyfan va kul jag hade. Lite tråkigheter var det å
men der är "smällar" man får ta.

Imorgon bär det av till Haga, ser inte fram emot det. Hade hellre varit i skolan och pluggat för jag vet att det inte är något jag tänker söka till men men.
Tisdag är det tandläkaren som gäller. Ska laga nåt litet hål på båda sidor så det blir nog inte att jag kommer tillbaka till skolan i alla fall. Sovmorgon får jag också för vi skulle på bio med skolan och då måste jag gå ifrån mitt i och det har jag ingen större lust med.
Onsdag ska jag och Louise få sitta i cafèterian JIPPIE!=)
Torsdag e det hemstudiedag
och Fredag Falukalaset med min älskade ängel!<3

Blir väl att åka in till borlänge oxå i veckan, får lön på tisdag. Man känner sig så vuxen när man kan säga att man får lön och inte månadspeng mm men jag vill inte vara vuxen.4-ever and ever

Haha hittade lite gamla bilder som jag måste få lägga upp:Har nog aldrig skrattat så mycket!=)=)
-Hanna jag hittade ÄNTLIGEN en bild på dig, så fin så!<3

Sen har jag glömt! (bättre sent än aldrig)

Angelica och Jhonny 24/4 2007 I år tillsammans<3
så söta så
image30

(OBS! Jag har deras godkännande)


Ja det var väl allt för mig så länge, dags att ta itu med listan min nu då.....
Sen så vet jag inte varför texten blev så stor i förra inlägget:S

Kramar<3

Nu är det krig!Nejdå! Men drömde en sjukt konstig dröm, Sverige var med i Amerikanska revolutionen fast i "nutid", haha!

Idag känns det bättre, lite i alla fall. Ögonen svider och jag har väl just inte sovit och Louise jag klandrar dig 6 gånger har du knuffat ur mig ur sängen!=P Nejdå men jag är ganska trött. Sen har jag blivit förkyld på nytt också, jippie*not* Åhh jag vet knappast om vad jag ska skriva finns allt mellan himmel och jord jag "måste" få slänga ur mig!


Jag orkar inte mer!

Allt är för jävligt. (Gillar inte att svära men men). Har duchat och sitter här med pyjamas och snackar med Louise och Fredrika<3 Jag älskar er båda! Allt är för jävligt. Det är jobbigt hemma och så har det hänt fler saker som jag inte tänker nämna på bloggen....Mamma kom in till mig och frågade vad som hänt och tårar bara rann neerförmina kinder hemma, det enda jag sa var "Skjuts mig till Säter, jag behöverLouise" Och sagt och gjort nu sitter jag här och har gråtit och gråtit....Fredrika och Louise ni är det bästa stödet!<3

Nej vill bara att nian rinner iväg nu så jag får börja på gymnasiet. Louise och jag funderar på OP i sundbyberg, dock ett specieltutformat program som finns i U-sala och Sundbyberg men det lutar åt S-berg. Jaja i alla fall!

LOUSIE OCH FREDRIKA HADE NI INTE FUNNITS I DENNA STUND VET JAG INTE HUR JAG KLARAT MIG. TACK!

Louise älskar dig av hela mitt hjärta<3<3<3(Du fanns där när jag mådde som sämst, det är tack vare dig jag lever!<3)

Ciao <3

HJÄLP!

Vill någon vara så snäll att lära mig mobilblogga! Jag blir galen
det funkar ju inte. Har försökt så många gånger men det blir bara fel!


Okej, Hej förresten.
Siter här, alldeles själv och har tråkigt, vet inte vad jag ska göra. Borde antagligen
skriva klart uppsatsen om försurning mm men orka:O


Dagens måsten

* Städa kaninburen
* Uppsatsen om försurning
* Karleksroman
* Ducha
* Städa rummet
* Skulle vilja hinna med ungdomens hus....

Japp det var dagens MÅSTEN men jag kan lova er det blir inte många som kommer bli gjorda...:P

Efter igen....

Kommer jag någonsin komma ikapp med allt jag har att göra. Jag menar det skulle behövas 48 timmar om dygnet istället för 24 och skolan skulle behöva hålla på i typ 10 timmar samt ha sängar som man kunde "relaxa" lite i....


Huvudvärken dånar och jag måste skriva klart uppsatsen om försurningen.döhhhhh.
Jag hatar det. Jag som bestämde mig för att göra en intressant blogg där jag inte endast skrev om mitt vardagsliv, hur går det? Jo åt h*vete. Jag menar skulle en blogg ha kriterier skulle jag inte uppfylla många utav dom.
Men jaja...fattar inte varför jag sitter här när jag har mkt kvar att göra innan det är läggdags för mig. Kan lova att det tar nog minst en och en halv timmer och då är klockan halv ett jippie!!!

JAG DÖR!

Granatäpple

Har fått en ny "favoritsmak" bland alla dessa LOKA och Ramlösa. Nämligen Ramlösa Granatäpple. Så god, och ni ska veta att jag är en stor konsument av mineralvatten i alla dess former, är nästan som typ en drog för mig, bara måste ha det. Men nu när jag inte kunde somna och var törstig unade jag mig en sån där glasflaska med den underbara drycken i=)

image2310 i topp listan på smaker! (gäller LOKA och Ramlösa)
1.Ramlösa Granatäpple
2. LOKA Likes Asia med Hallon och Litchi
3. Ramlösa Jordgubb och Lime
4. LOKA Apelsin och Havtorn
5. LOKA Citron
6. Ramlösa Citrus
7 RAmlösa Blåbär
8. LOKA Hallon med Grape
9. Ramlösa Päron Och Citronmeliss
10. LOKA Fläder och Citron


Efter nyårsafton tog jag steget och slutade med bland annat godis, dricka, och chips samt nötter. JAg började även motionera medelmåttligt och på en och en halv månad tappade jag nästan tio kilo! Idag trivs jag mer med mig skälv än vad jag gjorde för ett år sedan men jag är ännu inte helt nöjd. Att kläder passar och storlekarna nu är för stora gör en bara glad och hoppet om att kunna tappa yttligare tio kilo finns där, man kan bara man vill.

GODNATT!!<3<3<3

Jag hann med...

...typ hälften av de saker jag skulle göra.

* överraska mamma med att ha städat=) (för ovanligheternas skull...)
*ringa underbara Louise för att skvallra lite;P
*Gjort klart uppsatsen om försurning
* Gjort dagens spanska läxa efterssom jag hade feber igår och orkade då inte göra den
* Läsa till SO.provet jag ha imon om Franska Revolutionen
*Duchat
*Städat kaninburen
*Se Grey`s Anatomy
*Se barnmorskorna på SVT Play
* Säga "du är den allra bästa" till Louise

Jag GLÖMDE nämna de sista orden till LOuise fastän vi pratade två gånger men jag säger det väl här då för jag vet att hon läser: DU ÄR DEN ALLRA BÄSTA <3<3<3<3<3<3


Spanskan måste jag få hjälp med, jag fattar verkligen ingenting :O
Uppsatsen om försurningen får jag ta tag i imorgon efter att jag har:
* gått i skolan till fyra
* Haft konfirmations träff
* Städat kaninburen
*Städat rummet
* Andats Andats....osv osv osv....

Nej då men jag pallar fn inge mera det är så jobbigt. Visserligen kan jag inte rå för att jag har varit sjuk och legat på sjukhus och så men ändå.......JAG BLIR GALEN

Får sällskap av Louise imon på skolan då hon är förkyld såsom jag så ingen av oss ska göra konditionstestet. Det kan ju typ vara livsfarligt eller ja....typ i alla fall....

Nej nu ska jag läsa So:n en sista gång, skicka ett SMS till Louise och se BArnmorskorna inna jag kryper till kojs. Har trots allt sovmorgon imorgon...

Ciao<3

- Louise Jag älskar dig! 4-ever end ever(L)
image22


Jag borde inte

men jag kan inte slita mig.
Älskar att "blogga" visserligen är jag inte bra på att skriva intressanta saker mm men det är ändå så kul:)
Har en lång lista på allt som borde ha gjort:s innan kvällen är slut, även om man är sjuk får man inte ligga på latsidan.

* överaska mamma med att ha städat =) (för ovanlighetens skull...)
* ringt underbara Louise för att skvallra lite ;P
* Gjort klart uppsatsen om försurning
* Gjort dagens spanskaläxa efterssom jag hade feber i går orkade jag inte göra den.
* Läsa till SO- provet imon som jag har om Franska revolutionen
* Duchat
* Städat kaninburen
* Se Grey`s Anatomy
* Se Barnmorskorna på SVT Play
* Säga "du är den allra bästa" till Louise

Gud, jag sakanr henne riktigt. Vi ahr settat riktigt tajt men opå slutet har jag verit sjuk och massa annat har hänt, jag vill att det ska bli så igen =( Men Men jag älskar ju henne det är ju det viktigaste

Nej nu borde jag nog återgå till städningen det står inte på förräns mamma är hemma så

Ciao<3
Äntligen...!

Äntligen är jag klar med mitt andra 1000 bitars puzzel. Åhh det är så roligt. Visserligen saknades det 13 bitar från det förra och fyra från detta men ändå. Och på det andra fick jag hjälp av underbara Louise
Puzzlen jag älskar att lägga är skapade av Jan Van Haasteren.

image20 image21

Nu syndes det dock inte så bra men det är på ett sjukhus T.V en fotbollspaln och T.H ett sjukhus.
Ska till och lägga något med en massa motorcyklar från samma illustratör(kallar då jag det ;P)
Nån mer än jag som älskaratt lägga puzzel?

Snälla ni! Botemedel mot förkylningar, feber hosta, halsont? SNÄLLA! jag HATAR det;)

Saknar Louise! Älskar dig!

Puss<3

Oj då!

Insåg hur länge sedan det var jag la ner tid och skrev i bloggen:S *skäms*
Aja nu ska jag då skriva minst en gång om dagen .....tror jag i alla fall.....ska försöka.
Är tillbaka till skolan och det känns riktigt SKÖNT eller ja sexuellkunskapen på NO:n är väl inte det roligaste men i alla fall.
Såklart har man dragit på sig ännu en förkylning nu när man trodde man började bli "frisk".
Denna gång tror jag det är halsen som är värst utsatt. Men då är det tur att det finns glss;P
Har fått en ny "favorit" glass. Hemglass Sorbella, åhh vad jag älskar den.
image19
Vi köpte Iskalla favoriter i går och halva påsen har jag nog snart ätit ur det är typ det enda jag äter, glass. Sorbella är den "randiga glassen typ".

I Lördags var jag på dop, så fint. Tack Louise m. Fam att jag fick komma=)

Nej nu ska jag lägga lite pussel innan det blir läxor;P

Ciao, Kram<3!


I`m yours...

.. är låten som spelas om och om igen. Det är något speciellt med den man vill bara...åhh jag vet inte hur jag ska .

Har varit inlagd nu igen:( F*n va trött jag är på sjukhus. Personalen är/var jättegullig men vad tråkigt man har!
Trodde det var över nu efter operationen men icke sa nicke. Va hos Louise i Måndags och skulle sova där och visst får man ont i magen. Ingen medicin hjälpte så det blev ett yttligare besök på akuten där jag väntade 3 timmar närmare tror jag på en läkare... Det värsta var att när jag kom dit stack dom mig med blodprover sen fick jag en spruta i ryggen/rumpan eller ja.... men ingenting hjälpte så när läkaren kom och så fick jag (äntligen) något som fungerade och ni kan ju gissa vad *morfin* Vart så "full" på 1/2 dos så jag visste inte var jag skulle ta vägen. Blev inlagd och uppkörd till barnavdelningen och fick dela rum med en äldre kille. PÅ morgonen fick jag dropp, skulle fasta och sedan blev det ultraljud men han såg inget spe. Blev av med droppet och fick lite lunch och så klart får jag ont. Fick Diklofenak och för första gången någonsin hjälpte denna=) Hallelujha:D Men fick på grund av detta åka upp på typ skiktröntgen gud vad jag HATAR såna där stora maskiner:S MEn det visade heller inget spec. Så jag var kvar där över natten så än är alla "krampanfall" ett olöst mysterium. Men har fått nått kramplösande och vid nästa anfall så ska vi ta kontakt med kirurgen så de kanske gör en Mangnet...bla bla.. undersökning så nu hoppas jag att de inte blir nå fler för det tär väldigt på krafterna...

Nej men nu ska jag försöka hitta en sax så jag kan klippa bort det "fina" armbandet på min handled med personnummer och allt:)

Ciao<3


Ni var så underbara förra veckan: Lina, Louise, Fredrika och Ida<3<3

MiniLov=)

Har haft ett litet minilov, GUD vad skönt.

Haft en relativt bra vecka. Måndagen var jag i skolan som vanligt och anja var med klassen på nån resa till Falun.
På Tisdag morgon klockan 06,45 var jag TVUNGEN att vara i Säter för då skulle Anja hem och man många tårar rann nerför ens kind (efteråt i alla fall) trodde aldrig jag skulle sakna henne så mycket<3 Och så klart glömmer hon kameran i våran bil, stackaren. De som skulle till Wasamuseèt och så. Men men. Tillbringade en timma hemma hos Louise innan vi tog bussen till Borlänge för att sedan åka tåg upp till Rättvik. Där var det konfirmationsläger, på stiftgården och jag kan lova er, F*n va kul jag hade.

Vid nio på kvällen var det disco, var väldigt blyg i början men vid halv tio började det släppa och jag ärligt ROCKADE loss. Men alla goda ting kommer med en tråkighet eller vad det nu är vad man brukar sägaoch så klart gjorde det det. Vid elva fick jag riktiga kramper i magen där jag opererades för inte så länge sen och de var hemska! Gick till ett rum bredvid och det kom bara mer och mer folk, gud vad jobbigt det var men Louise ringde tydligen en ambulans ( det var vuxna med åå) så vid halv tolv kom en ambulans och hämta upp mig och fy fan när folk stod och riktigt glodde när man gick där dubbelvikt. I alla fall skulle de sätt nål och ge mig smärtstillande. Gubben var ju tvungen att prova i handen fast jag sa att det aldrig funkar där och vem hade rätt? Jo JAG!
I alla fall fick jag morfin och sen bar det av mot Falun. Och jag kan lova er 45 minuter i en skumpig ambulans när allt snurrar är INTE roligt =P

Väl i Falun blev jag intagen på ett rum och vilade medans de tog blodtryck och puls.( Smärtan hade lagt sig efter morfinet). Det tog två timmar innan läkaren kom. När läkaren kommer och ska klämma och känna siäger man ju Aj om det gör ont. Det värsta var, jag vet inte hur jag ska förklara det men så här gick konversationen:
Läkaren: Jag ska bara känna lite
Jag: Aj
Louise: Tänk på Läkaren Nils nere i Stockholm
Läkaren: Ja jag hörde du legat på Astrid Lindgrens för inte så länge sen, vilka läkare hade du då?
Jag: Någon Niels
Läkaren: Ja någon Niels känner jag inte igen, jag kom hit för bara ett par veckor sedan jag jobbade där innan.
Tänk om han vetat vem Niels nu var! Fan va jag skämdes! Han var i alla fall världens goaste läkare och sa åt mig att komma tillbaka om jag fick ont eller feber. Han ville ha lagt in mig men jag var ju säker på att jag skulle orka upp till lägret dan efter men det är en historia för sig...

Valborg firade jag på UH med Louise-älskar dig gumman:)

Sen har helgen bara flytit på!
Kort sammanfattning:P

Ciao<3

Louise-av hela mitt hjärta<3

Spikat!

Nu är det spikat, jag vill bli sjuksköterska.....tror jag ialla fall!
Gud vad svårt det är! Visserligen är det ett år kvar men det skulle vara kul att kunna kämpa lite för betygen och höja dem=)
Aja ni andra då, vet ni vad ni vill bli?

Nu ska jag sluta tråka ut er med mina oseriösa inlägg och fortsätta som jag gjort tidiggare.

Jag fick ett "mejl" av en kompis och lärde mig en bra sak av det hon skrev även om hon inte skrev exakt så här men:
"Kritik är inte till för att såra, kritik är till för att hjälpa"
Detvar så jag förstod det ungefär och hon har helt rätt! Är mna vänner så kan man ta kritik för det är till för att hjälpa!<3
Älskar dig och dina klocka ord!

image16

-Älskar er tjejer, dig med Hanna(inte med på bild!)

Ciao!

Det var kul :D

Det lägret som jag trodde skulle bli så tråkigt blev så underbart roligt! Besöket av tysken som BARA skulle bli jobbigt blev underbart! LIVET LEKER! :D och jag är glad att jag har dig Louise vid min sida!


Veckan/or har gått utan att jag skrivit något :/ men när min tyska vän varit här har jag inte haft tid att skriva när det gäller att "underhålla" henne 58 timmar om dygnet:P
Men nu är jag tillbaka:D
Har varit på Konfirmations läger hela tisdagen, skulle egentligen varit där tills onsdagen/igår men det är en histori för sig:)
Hade så kul! Det var disco på kvällen och första halvtimman var man så feg att man bara satt men sedan då rockade vi då ta me F*n loss:D Fanns en enda snygg kille! EN ENDA! Och han var från Jämtland typ.... Men han skämde jag ju så klart ut mig för så det spela i alla fall ingen roll!

Lyssnade på mp-3 spelaren upp till rättvik och lyssnade på hon Reginas? låt typ Rainbow star! Och hon sjunger typ en mening med " don`t let anybody take the smile of your face...." och jag har bestämt mig det tänker jag inte! Jag är jag och man kan inte förändra allt.....speciellt inte bara på en natt och vilken idè är det att gå och älta allt det gammla?

Jag är glad att jag har dig Louise vid min sida! Älskar dig mest av allt och alla! <3 Du är min "syster"!
Vad ska man hitta på idag då? Några förslag!

Puss<3

RSS 2.0