Tjejernas dröm killarnas mardröm
Är väl minst sagt Shoppingens palats Ge-Kås. På torsdag natt är det dags. Då går avresa från ''''''''''vägen '''' i Gustafs klockan 02,00 mot säter! Ja vi ska inte åka till Säter men där plockar vi upp utrusade Louise med packning innan det bär av mot  Ge-Kås och slutstationen Halmstad=)

Äntligen ska jag komma ner till stället där mitt andra hem ligger (förutoms Louises hus då=P) Våran stuga. Åhh vi åker dit en gång om året och varje gång man lämnat stugan ja då börjar man räkna dagar det är kvar tills vi återvänder=) Jag menar kna det bli mer perfekt än 500 m promenad till havet...450 m till minigolf med glassbar och endast 1 timmes bilresa till Ge-Kås!

Som jag nämnde i Rubriken är Ge-Kås nog Varje (OBS! Nästan i alla fall =P) tjejs dröm och varje killes mardröm. Detta gällre då dock  inte alla men många i alla fall=)
Oftast ser man männen sitta eler stå med sina kundvagnar och se irreterade ut..undra när ska de ge sig...medans tjejerna springer runt som galningar och letar efter baklåtspapper som kostar minimalt eller köar i 15 min för att prova 5 klädelsplagg. Men det är inte på grund av ingenting det är så här. Ge-Kås är ett gigantiskt varuhus med de lägsta priserna kan jag lova. En t-shirt sngg desutom kan du få för ynka 30 spänn!

 Ett exempel: Min syrra gick på JC för två eller tre år sedan och hittade ett skärp för 300 spänn som hon var "tvungen" att köpa! (detta en vecka innan vi anläde) Både jag och min mamma insesterade på att vänta men kunde hon? Nej! Jo och vad ser vi när vi kommer till skärpen på Ge-Kås jo samma j******skärp för 30 spänn! Tror ni min syrra blev stum. Hon köpte då ett till och tog hem och tittade efter udda märknigar med mera men det fanns ingenting och då menar jag ingenting som skilldes sig åt:S

Men det kan jag ju säga att hon har lärt sig lite av=P

Nu lite roliga siffror de lagt ut på hemsidan=P :

* Det kommer en lastbil varje halvtimme 5 dagar i veckan året runt med nya varor att säljas.
* Försäljning rekordet sattes senast den 16 november 2007 då försäljningen motsvarade 20,5 miljoner!
* Besöksrekordet sattes 23 juli 2007 26 200 kunder kom och gick

Finns mycket mycket mera....kika inte på Ge-Kås hemsida vetja=)

Nej nu blir det en inköpslista som ska skrivas...Natti Natti!

J,L,L <3<3<3

Kramar
Kommentarer
Postat av: Jimmy

Mardröm mardröm mardröm!!!! SATANS HUS!!!!!!!! :P

2008-06-10 @ 23:19:43
URL: http://jimmymellberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0